Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen gemengde ervaringen met productnauwkeurigheid en leveringen. Sommige klanten melden foutieve artikelen en problemen bij terugbetalingen, terwijl enkelen snelle reacties prijzen. Over het algemeen ligt de nadruk op duidelijke productomschrijvingen en eerlijke retourafhandeling. Er is ruimte voor verbetering in de nauwkeurigheid van leveringen en de klantenservice.
13 December 2023
Michiel
Giethoorn
Prima spul voor een goede prijs. Snelle levering. Helemaal tevreden
13 December 2023
Maarten
Zevenaar
Ik ontving na bestelling het verkeerde product. Dit werd binnen een werkdag rechtgezet. Goede service en goede prijs-kwaliteit-verhouding.
9 December 2023
M.
Goirle
Prima afhandeling van zaken.
6 December 2023
P.J.
Bergschenhoek
Ik zocht een vervanging voor mijn kapot gevallen glasplaat van de combi-magnetron en deze hier gevonden. Beschrijving was duidelijk. Snel geleverd.
4 December 2023
HJ
Houten
Je krijgt altijd een eerlijk en gericht advies en de levering is heel snel.
3 December 2023
Jos
Venray
Duidelijke site, redelijk goedkoop en standaard leveringsvoorwaarden
3 December 2023
Remco
Gendt
Goede site en duidelijk en overzichtelijk welk onderdeel benodigd is. Nieuwe pluizen zeven gekocht voor in de wasdroger. Passen perfect en snel geleverd. Top!
29 November 2023
Poetie
Goes
besteld, snel geleverd, goede kwaliteit.
29 November 2023
Jules
Havelte
Onderdeeltje besteld voor onze 10+ jaar oude miele vaatwasser. Onderdeel was niet meer leverbaar, maar de vervanger wel. Supersnel geleverd. Nu hebben 2e weer een stille vaatwasser.
3 November 2023
Randy
Wehl
top
2 November 2023
adri
maarssenbroek
Gebeld en kon onderdeel direct afhalen. Goedkoopste prijs die ik kon vinden
25 October 2023
Jan
Mill
Juiste onderdeel en zeer snel ontvangen
22 October 2023
Marianne
Leiden
Henk
Veghel
Artikel was goed te vinden en paste goed.
Patrick
Soest
Precies wat er nodig was om het defecte onderdeel te vervangen
Peter
Odijk
Grote keus en snel geleverd
Andre
Helmond
Volgende dag al in huis Product juist omschreven
Eline
Brummen
Alles goed gegaan
Maaike
Deurne
Behulpzaam bij zoektocht onderdeel
Henry
Lopik
Onderdeel van koelkast snel gevonden op website. Volgende dag geleverd. Prima dus conform verwachting
Jack
Eindhoven
Bij onderdelenexpert.nl heb ik een bestekmandje gekocht voor de vaatwasser. Het bestekmandje was snel stuk, de bodem scheurde eruit. Vervolgens een nieuwe gekregen. Ook deze ging snel stuk. Er valt niet te praten over retour van het aankoopbedrag. Ze reageren gewoon niet meer. Het argument: het gaat nooit fout en bij u twee keer. De bewijslast ligt bij de winkel en dit moet voor bewijs doorgaan. Slechte service, slechte kwaliteit product. Onderdelenexpert heeft 17 euro geïnd voor een zeer slecht product en weigeren medewerking aan een oplossing. Niet kopen hier.
Beveelt niet aan
10 October 2023
Julian
de Vos
Ik heb eerst gebeld en meteen het goede ordernr. Doorgekregen. Volgende dag artikel al ontvangen
8 October 2023
Jeannette