Professional

Snel geleverd en precies tge juiste onderdelen.top service

Prima geregeld

Niks mis mee snel geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis!

Snelle levering maar helaas niet het onderdeel gekregen zoals afgebeeld tijdens de bestelling. Ik had daar juist naar gekeken zodat ik precies hetzelfde onderdeel zou hebben. Waarschijnlijk ga ik de volgende keer nog verder zoeken zodat ik niet weer opnieuw verrast wordt.

Prima service, deskundig en snelle levering

Zie boven

Hele snelle levering, goed verzorgd.

Zeer snel verzonden, goede service en niet duur

Alles op tijd geleverd

Juiste koelkast flessenhals gevonden.

Heldere website en snel bezorgd

Ik schrijf deze review na uitnodiging van onderdelenexpert. Ik had een afvoerpomp nodig voor onze Bosch wasmachine. De nummers op de oude pomp kwamen nergens op Internet overeen, maar volgens de site zou het artikel wel in dit model wasmachine moeten passen. Aangezien ik de oude pomp weer aan de praat heb gekregen, de nieuwe nog niet geïnstalleerd, maar past zo te zien wel, op een enkel extra aansluiting voor het aftap slangetje na, maar daar zet ik gewoon een afgedopte slang op

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Verzendkosten

Bij retournering (na ontvangst van artikel dat niet past - afwijkt van de omschrijving) weigert men verzendkosten te vergoeden. Zeer vreemd.

Excellent service delivered!

I contacted this company for a BOSH part Aquastopslang Wasmachine as I had a leakage resulted from the freezing week. They provided a quick fast confirmation back on the part reference to be ordered. I placed the order in the same day and got the part next day at lunch time. Very good customer service and fast delivery. To repeat the experience!

snel en goedkoop!

Product was op voorraad en meteen af te halen. Elders veel duurder. Product (vaatwasmachine slang met waterstop) paste perfect en was identiek aan het originele product.

super

gauw binnen volgende dag al

IK heb nog niets ontvangen

ondanks belofte vandaag te leveren niets ontvangen

Snel en voordelig

Goed product voor een goede prijs.

zeer goed alles ging perfect.

wat ik zocht was makkelijk te vinden en te bestellen en had ik de volgende dag al in huis. wasmachine kunnen repareren en heb er weer veel plezier van. en de onderdelen waren echt goedkoop.

Onderdelenexpert heeft een groot betaalbaar assortiment

Helaas klopte de afbeelding niet helemaal met wat er gestuurd is, maar ik kon de geleverde filters wel gebruiken na wat knutselwerk.

Heel snelle levering en goede prijzen.

Alles top! Zeker een aanrader

Goed en snel geleverd

Ondanks ijs en sneeuw en corona gewoon de volgende dag geleverd.

Superservice en snelle levering

Bestelling snel in huis. Bleek nog een printplaat nodig te hebben. Na lang zoeken op internet zelf niet kunnen vinden. Koen van de onderdelenexpert is toen zelfs voor mij gaan zoeken! Top service. Echte aanrader!

Goed en correct

Heb er goede ervaring mee.

Prima en snel.

Goede service.

perfect afgeleverd

perfect afgeleverd

Flessenrek voor koelkast besteld, was alleen net na 16:00 uur, even gebeld, vervoerder was nog niet geweest dus kon nog mee, super service!

Perfect geholpen

Geweldig,