Response from the business owner
U besteld op 22/08 het wiel 'Achterwiel 28 1 1/2 inch / Stalen velg zwart met gouden bies / Shimano remnaaf'
Dat is ook exact wat wij u hebben verzonden en op 24/08 door u in ontvangst is genomen.
U heeft ons daarna gebeld, wij hebben u telefonisch uitgelegd dat de montuurset geen onderdeel is van een achterwiel.
Op de productpagina van het wiel stond ook duidelijk de montuurset als gerelateerd product om bij te bestellen.
U heeft die montuurset ook besteld en ook die hebben wij aan u verzonden.
We begrijpen enerzijds uw teleurstelling dat de montuurset geen onderdeel is van een wiel. Maar dat is gebruikelijk. Net zoals per definitie een velglint of andere onderdelen geen onderdeel zijn van een wiel.
Als u een wiel besteld dan mag u verwachten: naaf + velg en volledig ingespaakt. Geen overige onderdelen.
Aandrijvingsgerelateerde artikelen zoals een tandwiel horen daar dus niet bij en dat is niet wat u is beloofd of wat in de specificaties staat.
Wij hebben u exact geleverd wat u heeft besteld, onze productinformatie heeft geen aanleiding gegeven dat daar verwarring over zou ontstaan.
Ons hierop een '1' als rapportcijfer geven vinden wij dan ook niet terecht.
Wij vragen u dan ook vriendelijk doch dringend om eventuele andere fietsonderdelen die u in de toekomst nodig heeft bij een andere winkel te kopen.
Er is duidelijk geen match tussen uw verwachtingen als klant en wat wij als winkel kunnen bieden.