Response from the business owner
U koopt op 23 januari een set pedalen van € 22,49. Op 12 maart donderdagmiddag komt u langs en legt de pedalen neer met de melding dat ze niet bevallen.
Ik bekijk de pedalen en leg uit dat de pedalen op zich prima zijn en dat dit is wat u mag verwachten voor pedalen in deze prijsklasse.
U geeft aan dat u naar Spanje wil gaan fietsen. Ik leg uit dat u dan beter pedalen in een andere prijsklasse kunt kopen. Omdat het hier erg druk is en we met een proefrit voor een klant bezig zijn vraag ik of u het goedvindt dat we er later op terug komen en een voorstel doen voor betere pedalen met inruil van de reeds gekochte pedalen. Lijkt mij een goede service.
Het idee was u een voorstel te doen voor een set hoogwaardige pedalen met industrielagers en een faire inruil te geven voor de reeds gekochte pedalen.
U belt vervolgens na 3 uurtje of er al iets bekend is. Dat was er niet. Het is hier heel erg druk zoals u bij uw bezoek heeft kunnen zien.
De volgende ochtend om 10:30 loopt u binnen, pakt de pedalen en gaat weg. Dat zonder iets op te merken of inhoudelijk te vragen.
Dan komt u met deze review. Als u ons gewoon even de tijd geeft om met een reactie en voorstel te komen dan lossen we dit op.
Als u ons niet meer tijd dan 6 werkuren kunt geven voor een oplossing dan bent u bij ons inderdaad niet aan het goede adres. Ik hoop dat u een winkel zult vinden die beter bij u past.