Snel en correct geleverd
Prima advies gehad. Zeer hulpvaardig
ERG vlot
het retourproces verliep vlot en we hadden zeer snel ons geld terug.
2 weken na bestelling nog steeds niets ontvangen, 2 vriendelijke telefoontjes naar ratbikes nog steeds niet verder... DPD zijn knoeiers en mijn pakje blijft ergens hangen, spijtig want vandaag zonder stuurtas riem met vakantie vertrokken...
Na de bestelling, werd het pakket snel geleverd. Geen probleem met de firma.
Alles zoals besteld,netjes verpakt alleen 2 dagen later aangekomen maar dat kan ook door vervoerder komen
Advies over achterlicht, bestelling geplaatst en het kwam binnen een week binnen
Pakket was wat langer onderweg, maar alles ontvangen naar tevredenheid.
Prima levering en op tijd
Samenwerking met DPD is niet aan te bevelen. Pakket pas na 12 dagen aangekomen in afhaalpunt
Uw bestelling is op 2 mei – één werkdag na uw aankoop – direct verzonden. De trackingsmail is automatisch verstuurd via de systemen van DPD. Het is spijtig te horen dat u deze mogelijk niet ontvangen of gezien heeft. Indien u onze klantenservice had gecontacteerd, hadden wij u uiteraard graag opnieuw de trackinginformatie bezorgd. Volgens onze gegevens heeft uw pakket bij DPD helaas een uitzonderlijke vertraging opgelopen. Op dit moment ligt het klaar in een afhaalpunt in uw buurt. Wij verzenden al onze pakketten aangetekend en verzekerd. In de regel worden deze binnen één werkdag geleverd (behalve op zondag). Helaas kan het in een klein percentage van de gevallen toch mislopen, ondanks zorgvuldige procedures. We begrijpen dat dit erg vervelend is. We volgen de prestaties van onze logistieke partners nauwgezet op en blijven in gesprek met hen om vertragingen zoals deze te voorkomen. We begrijpen uw frustratie en negatieve beoordeling. Tegelijk hopen we dat u bij het overwegen van een eventuele aanpassing ook onze kant van het verhaal wilt meenemen – met name de snelle verzending, correcte afhandeling, en het feit dat de vertraging bij de vervoerder buiten onze directe controle ligt.
Original review
1 week na mijn bestelling nog steeds geen traceercode van DPD ontvangen.
Goede prijs en snel geleverd
Onderdeel was i) eenvoudig te vinden in de webshop ii) makkelijk te bestellen iii) goed geprijsd en iv) snel geleverd
Prima prijs, snelle levering
Bevestiging voor een mand aan het stuur besteld, moest extra breed zijn ivm fiets computer. Click-fix hier mooi geprijsd en vlot geleverd. Tevreden
Fijne webwinkel om een goede selectie voor specialistische fietsspullen te vinden en kopen. Zeer trage levering: meer dan een week om spullen te krijgen vind ik matig. Deze levertijden zijn op de site niet duidelijk aangegeven waardoor ik uiteindelijk niet mijn fietsonderdeel voor mijn vakantie binnen had.
Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat de levering van uw bestelling niet volgens verwachting is verlopen. Uw order was geplaatst op 24 april, en de verwachte levertijd van 2 tot 4 werkdagen werd helaas overschreden. Dit is niet de standaard die we voor ogen hebben, en hoewel dit geen excuus is, waren er een aantal factoren die tot deze vertraging hebben geleid. Uw bestelling viel de dag voor Goede Vrijdag en de Paasdagen, en zoals aangegeven op onze website, zijn wij tijdens deze dagen gesloten. Daarnaast was er een grote drukte bij onze leverancier Cane Creek en de pakketdiensten in de gebroken week 17, wat heeft geleid tot onvoorziene vertragingen. We begrijpen dat dit vervelend was, zeker gezien uw vakantieplannen, en we betreuren dat dit invloed heeft gehad op uw ervaring. We willen wel graag aanbevelen om, wanneer u essentiële onderdelen nodig heeft voor een fietsreis, deze wat eerder te bestellen. Zo bent u beter verzekerd van een tijdige levering, zelfs als er onverhoopt een vertraging optreedt. We hopen dat u desondanks tevreden bent met de kwaliteit van de producten en we zouden u graag in de toekomst weer van dienst zijn.
Prima afgeleverd en het past uitstekend
alles verliep vlot
Overzichtelijke website en snelle levering
Makkelijk en zeer toegankelijk leuk advies
Ik had hier een fietsstoeltje besteld van kvisp , de prijs was goed en hij was snel geleverd , top
Heldere website, snel bezorgd
Snelle bezorging, goed verpakt.
x
…