geweldig

goed en snel geleverd

gewoon netjes

Ik kende ze niet, maar zag een aantal producten voor een goede prijs. Deze werden direct geleverd, gewoon netjes niets op aan te merken. Daar ga ik nog wel een keertje winkelen.

Product zoals omschreven, levering zoals beloofd. Omdoos was gerecycled. Niets op aan te merken.

Good Supplier, perfect transaction.

Good price, fast sending, perfect !

Super snel

Snel en correct

Snelle levering, perfect product

Snelle levering, perfect product, Ortlieb fietstas

Heel tevreden over de service en het snelle telefonische contact voor het wijzigen van een geplaatste bestelling.

Deskundig en behulpzaam

Na een beetje zoeken om de winkel te vinden deskundig geadviseerd en vlot en vriendelijk geholpen. Vervolgens nog wat spullen online via de uitgebreide en duidelijke site besteld en weer vlot alles in huis. Top!

ze hadden de ortliebs de zelfde dag verstuurd. Perfect.

Product snel en goed geleverd.

Fijne winkel

Alles top, goede website, omschrijving, bestelling en afleveren. Dank!

Keurig op tijd geleverd, ze hadden het onderdeel op voorraad. Helaas wel wat duurder dan elders.

Ze doen wat je mag verwachten van een winkel

Goed Bestelling neetjes verwerkt en afgehandeld

professioneel en een zeer groot assortiment

Waar andere stoppen gaan zij verder

Snel en correct

Mijn bestelling kwam snel en correct aan.

Fijne service breed aanbod

Website met een breed aanbod.

Juiste product tegen scherpe prijs correct geleverd

Juiste product tegen scherpe prijs correct geleverd

Geduldig, deskundig, en meedenkend

Zeer positief. Zowel bij bestelling, als in periode dat bestelling in behandeling was en bij aflevering echt met aandacht en tijd geholpen. Volgende serieuze fiets komt echt bij Rat-Bik vandaan.

Snelle levering en service!

De bestelling werd heel snel verzonden zo vlak voor mijn vakantie. Super :)

Snelle reactie op de telefoon, snel geleverd, prima tas

S avonds besteld en de volgende dag in in huis. Mijn vrouw moest erg wennen aan het zadel, maar na wen fietstocht van ongeveer 40 km zou ze niet meer anders willen. Zadel is goed zacht.

Snelle en volledige service

Snelle en volledige service

Perfecte service en adviezen

Heel tevreden over Rat Bikes. De website, expertise, klantvriendelijkheid en service zijn allemaal van hoog niveau.

Bestelling was niet compleet dit is snel en adequaat opgelost.

Ik heb een klinckfix systeem aangeschaft die niet paste op mijn fiets. De zelfde avond een mail gestuurd waar ik al snel antwoord op kreeg. Mocht altijd weer mailen of contact opnemen. Bleek mijn bestelling niet compleet.. Kreeg gelijk te horen dat dit slordig van hun is en wordt gelijk het ontbrekende onderdeel opgestuurd. Super snel en vriendelijk opgelost!

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam