Goede en snelle levering

Snel mijn bestelde product in huis, en duidelijk geïnformeerd over de levering.

Snelle levering, prima en duidelijke site

Snel, goed geprijsd en product kwaliteit

De levering was snel en het product was precies als beschreven (merk en model). De prijs is goed. Een kwaliteits product geleverd door een kwaliteits bedrijf.

Na mijn bestelling op zondag bedacht ik me, ik wilde toch een ander zadel. Maandag meteen gebeld. Geen probleem, zadel werd uit de inpak lijn gehaald en bedrag wordt gecrediteerd was het antwoord. Daarna heb ik meteen het juiste zadel besteld. Deze werd snel geleverd en binnen 2 dagen had ik het geld al terug. Dank!

Flexibel en goede prijzen

Prima, flexibel en betrouwbaar bedrijf.

Snel geleverd!

Fietsstoetje besteld en al de volgende dag in huis.

Goede prijs, prima snelle levering

Ik zocht een fietstas en bij Rat Bikes was hij het goedkoopst en op voorraad. Levering ging prima, snel.

Product zoals omschreven

Snel opgehaald

Lang moeten wachten voor het weer op voorraad was.. verder goede communicatie met ophalen leuke shop, zal er zeker vaker bestellen alleen moet het dan wel op voorraad zijn ;-)

Geweldig!

Geweldig! Zeer ruim aanbod en écht scherpe prijzen. Rat Bikes kwam voor meerdere onderdelen het voordeligst uit de bus. Door hun ruime aanbod en voorraad voldoende keuze. Duidelijke omschrijvingen bij de producten wat de keuze makkelijk maakt. Pakketje was de volgende dag al in huis, keurig verpakt en precies zoals afgesproken. Al bij al exact wat je mag verwachten van dit bedrijf. Top service en gewoonweg goed in wat ze doen!

Prima levering en voortgangs weergave

Prima ervaring!

Uitstekende service

Overzichtelijke site, snelle levering en goede prijzen. Zeer tevreden over het aangekochte product.

Prima webshop

Snelle levering en goede service,

Goed verpakt Goed product

Snelle levering, goed product

snelle levering, goede prijs, mooi produkt

Snel, schappelijke prijs.

Snel, schappelijke prijs

Makkelijk, vlot en snelle levering

Zowel bestelling als levering liepen zeer vlot met een mooie korting bovenop.

Prima levering.

Bedrijf ligt wat verscholen op een industrieterrein. Vriendelijke bediening en alles werd netjes geleverd.

Geweldige service

Altijd goede service. Vriendelijk personeel. Goede aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten.

Alles is perfect verlopen; kreeg mijn bestelling zeer snel en ben gelukkig met het product. Dikke merci!

Fantastische service

Rugzak liet even op zich wachten. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan dat het vanwege de gladheid wat langer duurde dan normaal. Tas is inmiddels binnen.

SUPER!

Aanvankelijk belde voor info, Bullitt cargo frame. Emile Verhagen is hierover, vriendelijk, duidelijk en helder, en dat gaf de doorslag en 1,5uur rijden wel waard ondanks de sneeuw. We hebben een prijs afgesproken en je voelde dat het goed zat. 2 boutjes die ik miste werden opgestuurd na mij telefoontje. SUPER!! Ik mis alleen de RATBIKES stickers :) Vriendelijke groet, Rick Sarip

...een triest verhaal als je bestelling in 't niets verdwijnt....

De transporteur, DPD, heeft mijn bestelling als "bezorgd" aangemerkt, terwijl er in praktijk niets bezorgd is. Er is een klachtenprocedure gestart....nu maar afwachten of er nog iets van terecht komt....een directe coulance regeling is er blijkbaar niet, dus ik houd rekening met het ergste...... ...vervolg; zojuist een creditnota ontvangen voor het bedrag van de order. Jammer, met coulance bedoelde ik, dat je als bedrijf een klant niet 'in de wacht laat staan' als de transporteur waar je mee werkt steken laat vallen. (komt vaker voor in de reviews, zag ik). Maar goed, dat is een keuze net zoals het devies 'klant is koning'. Als ik een advies mag geven; stuur klanten met 'zoek geraakte bestellingen' direct een nieuwe zending en vecht achter de schermen het probleem met DPD uit. Alles is blijkbaar verzekerd, dus jullie hebben er toch geen pijn van.

OPLICHTERS! Ze hebben mijn geld gestolen.

Ik heb van deze ratten een bagagedrager besteld. Ze hebben een kapot product gestuurd. Ik heb meerdere email gestuurd, maar ze geven helemaal geen antwoord. Ik heb een aangifte bij de politie gedaan.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam