Pluspunten

Ben fysiek in de zaak in Beugem geweest, prima geholpen en advies gekregen. Dat kan je niet op internet vinden. Prettig geholpen door de eigenaar, Het is een stukje voor mij uit de buurt(100km) anders was ik er zeker vaker heen gegaan. Maar gelukkig heeft hij een duidelijke website met voorraad indicatie.

Pluspunten

Snelle levering Goed product

Pluspunten

Duidelijk en ruime keus

ga zo door

Pluspunten

veel artikelen én voorradig, goede service, snelle verzending en lage verzendkosten; Niet alles wordt met dozen verstuurd, als het ook gewoon door de brievenbus kan; Werkt perfect!

Pluspunten

Zeer goede service. Echt een aanrader.

Pluspunten

zeer vlotte levering

So far so good

Pluspunten

Pluspunten

uitgebreid assortiment, bijna alles op voorraad. zeer snelle levering, vandaag besteld meestal de volgende dag in huis.

graag aanpassen van verzendkosten. bij verzending met een envelop wat 1 euro wordt gefrankeerd door het bedrijf, wordt evengoed 4 euro verzendkosten gerekend.dit hoort gewoon onder briefpost en kan ook als dusdanig worden verrekend.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Keurig verpakt.

De kwaliteit van het geleverde product viel wat tegen. Na enkele weken het gehele model uit elkaar moeten halen om één enkel contactpuntje opnieuw te solderen. Avondje werk maar het functioneert weer. Bij het demonteren bleek ook dat er verschillende electradraden klem zaten en hierdoor beschadigingen in de mantel zichtbaar werden.

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van de bestelde artikelen.

Pluspunten

Correct en levert heel snel uit.

Pluspunten

Het aanbod is goed overzichtelijk en gied gedocumenteerd de service is bijzonder goed en snel

De verzend kosten zijn astronomisch hoog en totaal buitensporig voor een bestelling die nog geen 500gr weegt, dit moet echt anders!!!

Pluspunten

Super snel en correct op tijd afgeleverd.

Pluspunten

Afgelopen zondagavond(30-12) wat onderdelen besteld bij modelbouwwinkel RC-Point in Beugen. De bestelling was bedoeld voor een kado dat ik nodig had op vrijdag 4 januari dus dat was i.v.m. de feestdagen rijkelijk laat besteld en ik verwachtte eigenlijk dat het niet op tijd geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik 's maandags al een mail dat de onderdelen al vestuurd waren. Door de enorme drukte bij PostNL was er nog wat vertraging met verzenden maar donderdag had ik de bestelling toch nog op tijd in huis. Geweldige service

Pluspunten

Bestelling binnen 24 uur bezorgd, netjes verpakt, zeer compleet.

Pluspunten

Snelle levering ondanks de feest dagen

Pluspunten

Goede hulp, snelle levering, alles volgens afspraak!!

GEEN, goed bezig!

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering, pluspunt om zelf de verzendkosten te betalen. Helemaal top !

Nog geen.

Dorpsstraat 27