Pluspunten
Doen watze zeggen en je kan kiezen voor voordelige verzending in envelop indien mogelijk.
Pluspunten
Goed geholpen, hebben de opmerkingen van mijn bestelling goed opgepakt.
VerbeterpuntenZoektips voor nieuwkomers zodat ze de producten die ze zoeken makkelijker kunnen vinden.
Pluspunten
Overzichtelijke website , alles goed te vinden op de website .
Pluspunten
Snelle verzending en in voorraad
Pluspunten
Jammer dat profielen / draadeind niet (eventueel in kleinere lengtes) bezorgd kunnen worden. Nu moest ik deze alsnog bij een grootschalige concurrent bestellen terwijl ik doe euro's liever bij u had besteed.
Pluspunten
Wat mij zeer aanspreekt is de actuele voorraadstatus die teruggekoppeld is naar het magazijn. Deze is dus "live". Andere webwinkels kunnen hier ZEKER een voorbeeld aan nemen. Aantal keer wat besteld, altijd probleemloos, klasse.
Pluspunten
prima en snel
Verbeterpuntengeen.
Slechte batterij geleverd, te lage bewaarspanning.
Er is van de klant uit op geen enkele wijze hierover gecommuniceerd en kunnen we dus ook geen oplossing bieden. 1S micro lipo zitten in de verpakking en zijn dan moeilijk te controleren.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Al vaker spullen online besteld bij dit bedrijf maar omdat mijn oude zender het begaf met de auto naar deze zaak gereden en op goed advies een nieuwe zender met ontvanger gekocht. Bij thuis komst alles om gebouwd in de boot maar bij een proef vaart bleek het niet helemaal te werken en de afstand op open water was net 100 meter. Alles weer uit gebouwd en de auto in om terug te gaan naar deze zaak. Daar werd deze getest en het bleek inderdaad aan de ontvanger te liggen die standaard door de leverancier er bij werd geleverd. Er werd door RC-Point een nieuwe uit de verpakking gehaald en er werd weer getest en toen werkte alles perfect en kon ik alles zonder problemen weer naar huis. Dit is nu servies van een zaak die achter hun product staat en zonder problemen iets op lost, gewoon TOP.
VerbeterpuntenDit is niet van toepassing omdat ik zo wel online en in de winkel nu de ervaring mee heb gemaakt die zeer goed zijn.
Pluspunten
Netjes verstuurd
VerbeterpuntenIk moets zelf mailen of bestelling onderweg was,
Pluspunten
Reeds tweede bestelling en opnieuw eenvoudige, correcte en zeer snelle afhandeling ... aanrader !