Pluspunten
Goede spullen voor een goede prijs
Pluspunten
gedetailleerde webshop met de juiste onderdelen. snelle en correcte afhandeling van bestelling. kennis van zaken.
Verbeterpuntenprijzen aan de hoge kant.
Pluspunten
Je kan zelf de voorraad bekijken. Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenJammer dat sommige dingen zoals koper staaf niet verzonden wordt. Die moest ik elders bestellen.
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Moooi
VerbeterpuntenLever het product bij postophalcenter is better
Pluspunten
Van Chris kan je opaan
Pluspunten
Goede service, snelle afhandeling Ik ben ook in de winkel geweest en voelde me goed geholpen.
VerbeterpuntenIk denk dat het 3D printen van scheepsonderdelen een goede aanvulling op uw assortiment kan zijn. Wellicht een idee om hier op in te spelen door bijvoorbeeld met een 3D print bedrijf te gaan samenwerken en via de website een 3D service aan te bieden. (en als dit goed uitpakt, zelf met een 3D printer aan de slag te gaan).
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering & duidelijke communicatie via mail over gelukte betaling+wanneer de bestelling wordt verzonden.
VerbeterpuntenNog geen Tegengekomen.
Pluspunten
Veel op voorraad snelle levering
Pluspunten
Het doet wat het moet doen en levert het gevraagde snel.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenKon voor transport kiezen tussen doosje of envelop maar ik kon niet inschatten of het ook daadwerkelijk in een envelop zou passen. Dus beter aangeven of het in een envelop past bij het artikel. Eenmaal besteld word er wel weergeven dat het in een envelop past maar ja, dan is het te laat.......
Pluspunten
Netjes en zeer snel geleverd... Prima communicatie..!
VerbeterpuntenNog niet ontdekt...:)
Pluspunten
Snelle levering, nette prijzen