Pluspunten
DE BESTELLINGEN SNEL IN HUIS IS VEEL WAARD, GOEDE KWALITEIT EN VOOR VRAGEN KAN JE ALTIJD BELLEN EN NEEMT HIJ DE TIJD OM JE VOOR TE LICHTEN OVER HET PRODUCT WAAR JE VRAGEN OVER HEEFT OF WAT JE HET BESTE KAN DOEN IK BLIJF ER ZEKER ONDERDELEN BESTELLEN.
VerbeterpuntenIK KAN NIETS VERZINNEN.
Pluspunten
Goede adviezen, goede service en snelle leveringen.
Pluspunten
alles
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering precies zo als ik had verwacht
Pluspunten
Super snelle levering
Niet zo'n irritante beoordeling formulier!!!!!!
Als u de eerste keer een sterretje aanklikt bent u er al vanaf. Beoordelingsvraag wordt max 3 maal in de tijd van 30 dagen verzonden, dit gebeurt automatisch.
Pluspunten
Een zeer nette site en super levering
Pluspunten
Snel en acuraat
VerbeterpuntenGeen alles oké.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
afgelopen week probleem met yeti ontvanger instellen. 1 mailtje en ik had een correct antwoord. ( Het antwoord stond nergens in de yeti beschrijving. ) afgesteld en werken. SUPER.
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten. Koop al een aantal jaren bij Chris, maar ik weet echt niets wat kan verbeteren.
Pluspunten
respons binnen een uur
Pluspunten
Perfect geholpen door alternatief product te verzenden. Goed contact via e-mail, snel geregeld. TOP!
VerbeterpuntenVoorrad op de website moet wel kloppen met voorrad in de fisieke winkel.
Pluspunten
snelle levering, al vaker bij RC Point besteld
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede prijs en verschillende verzendmogelijkheden.
Verbeterpunten--
Pluspunten
snelle verzending, duidelijke webshop.
Pluspunten
Zou geen negatieve punten kunnen bedenken in tegendeel Chris doet beduidend meer in het belang van zijn klant dan je redelijkerwijs van een ondernemer kan verlangen.