Pluspunten
Prima zaak, goed en duidelijk advies. Snel geleverd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Paar kleine dingetjes besteld die met briefpost verstuurd werden. Duurde jammer genoeg door de post een dagje langer, maar na het stellen van een vraag hierover binnen half uurtje antwoord. Dagje later dus, maar oorzaak buiten winkel, prima communicatie en spullen netjes geleverd. Helemaal tevreden.
Pluspunten
Pluspunten
Gisteren(26 Januari) zijn de door mij bestelde servo,s binnengekomen,precies een week nadat ik ze had besteld. Mijn complimenten voor de snelle service!
Pluspunten
Je krijgt snel en duidelijk antwoordt als je een vraag stelt. Ook leveringen worden snel gedaan en indien toch niet voorradig, wordt je netjes geïnformeerd dat het een paar dagen kan duren. Zelfs als een bestelling vreemd overkomt, wordt er eerst nog even gevraagd of je wel het juiste besteld hebt. Gewoon goede, snelle en nette afhandeling van de bestelde spullen, zoals het overal zou moeten zijn.
Pluspunten
correcte afhandeling en snelle service.
Pluspunten
goeie en snelle service
Pluspunten
zeer snelle levering, maandag besteld en dinsdag in huis.
Pluspunten
Duidelijke site met duidelijke productomschrijving. later nog producten gevonden die mijn belangstelling hebben, en die ik in de toekomst ga bestellen. Supersnelle levering ! Betrouwbaar door afwikkeling van de order middels betaling aan de bank.
Pluspunten
Snelle levering,correcte prijs
Pluspunten
Ben super geholpen. Had een vraagje en kreeg keurig advies....
Pluspunten
Zeer goede service met stipte en snelle leveringen.
Pluspunten
Totaal geen opmerking
Pluspunten
AL VOOR EEN PAAR DUIZEND EURO AAN SPULLEN GEKOCHT IN DE LOOP DER JAREN . ALTIJD GOED . OOK IN DE WINKEL GEWEEST . SUPER VEEL KENNES. Betrouwbaar en vriendelijk !
VerbeterpuntenPin apparaat aanschaffen voor in de winkel
Pluspunten
Assortiment ok