Pluspunten
Mee denken over een oplossing, super snelle verzending
Pluspunten
Geeft ook goed advies
Pluspunten
Zoals altijd snel en conform afspraak, prima adres voor je rc spullen
Pluspunten
Chris weet precies wat hij verkoopt en over alle producten kan hij je de juiste werking en toepassing vertellen. 1x meegemaakt dat hij geen voldoende kenkis had van bepaalde software en dit zelf aan gaf.
VerbeterpuntenGeen. Lekker door gaan zoals het gaat!
Pluspunten
7-1 Besteld 8-1 in huis kon na10e meteen sleutelen perfect
Pluspunten
vlotte afhandeling
Pluspunten
Zo als gewoonlijk snelle levering
Pluspunten
Houden zich aan leverdatum. Correcte mails
Pluspunten
Zoekende naar een nieuwe Tamiya Scania, uiteindelijk hier terecht gekomen. Website overzichtelijk, groot assortiment en goede prijzen. Over de goede service en snelle levering in één woord, TOP! Zal zeker vaker bestellen bij RC-POINT. groet, Arie van Duijn
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling, voor een echte positive beoordeling zou ik meerdere bestelling moeten doen.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Alle tijd voor tekst en uitleg Veel kennis
Pluspunten
snelle levering en er wordt meegedacht
Verbeterpuntentot nu toe geen
Pluspunten
Was blij verast dat ik mijn bestelling ,smiddags pas doorgegeven had en toch de volgende avond mijn bestelling al geleverd kreeg met DHL.SUPER
VerbeterpuntenNog geen ga als Ik binnenkort wat meer tijd heb maar eens in de winkel kijken. Maar webshop is prima
Pluspunten
Duidelijk wat en hoeveel product op voorraad is, snelle levering en goed verpakt