Pluspunten
goede en snelle afhandeling van de orders overzichtelijke webwinkel perfecte service
Pluspunten
Juiste uitleg over een product
VerbeterpuntenNie nodig
Pluspunten
Zeer snelle levertijd
Pluspunten
Je krijgt de info die je wilt hebben en als je niet weet hoe het werkt of de aansluiting niet weet dan kan je altijd bellen ze zijn vriendelijk aan de telefoon en ze blijven aan de lijn tot het werkt
Pluspunten
het was een snelle levering dat is altijd goed mvg, robert
Pluspunten
Gewoon na mailcontact prima zaken kunnen doen, zeker voor vaker een prima adres voor de modelbouwer.
VerbeterpuntenEcht geen idee...
Pluspunten
goede en snelle levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben al heel wat jaren klant bij Chris en het is altijd keurig voor elkaar. Snelle levering, betrouwbare service en altijd een goed en eerlijk advies. Hier blijf je ook klant. Bedankt Chris.
Pluspunten
Heeft een breed assortiment zelfs onderdelen die andere winkels niet eens meer opnemen zoals klemmen. Ik had een onderdeel vergeten en een extra bestelling geplaatst met de opmerking dat het in de envelop van de eerste order mocht. Kreeg ik heel netjes de verzendkosten van de tweede order terug. Ontzettend nette oplossing, dit zie je niet veel meer.
Pluspunten
De bestelde producten waren werkelijk in voorraad, ik hoefde er geen maanden op te wachten.
Pluspunten
levertijd!
Pluspunten
alles ok
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zoals altijd netjes
Pluspunten
snelle levering van bestelde onderdelen voor een scherpe prijs en lage verzendkosten