Pluspunten
Erg snelle levering
Pluspunten
zeer snelle levering
8 euro verzendkosten voor een accu vind ik een beetje te veel.
Pluspunten
besteld onderdeel was niet meer leverbaar, geld in de envelop terug gekregen top
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle levering
Pluspunten
Vlotte afhandeling, juiste product
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
problemen keurig verwerkt
Pluspunten
Veel spullen
Pluspunten
Snelle levering na betaling. Betrouwbaarheid. Zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenMisschien de mogelijkheid voor NL instructies ipv duits?
NL handleidingen zijn niet meer verplicht. Ik doe alleen knippen en plakken, kost minder tijd. Beetje modelbouwer leert zo ook Duits en Engels.
Pluspunten
Zeer goede en snelle antwoorden met juiste informatie. Levering van artikelen snel en van goede kwaliteit( Artikelen + verpakking) Uitsluitend goede ervaringen over een aantal jaren.
VerbeterpuntenMisschien de zoekwijzer op de website. Maar het kan ook aan mijn vaardigheid liggen, waardoor ik minder snel of niet artikelen kan vinden. Een vraagje per e-mail en ik krijg snel antwoord.
Zoekscherm staat boven de winkelwagen!
Pluspunten
Als er een probleem is wordt dit direct en naar volle tevredenheid opgelost
Pluspunten
nu 2 keer bestelt en allebei de volgende dag in huis! ga er zeker vaker bestellen. ook vind ik het handig dat je kan kiezen voor briefpost. dit zie je niet vaak bij internet bedrijven. ik zeg ga zo door!
Verbeterpuntengeen
Positif
dank u om het verschepen te berekenen tot ziens
Pluspunten
netjes en correct
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede en deskundige respons op vragen.
Pluspunten
Ze zijn helder in hun levertijd en komen deze na! super snel Ze hebben goede producten voor een gunstige prijs en verzendkosten.
Verbeterpuntennog niets :-)