Pluspunten
Als vaste klant niets anders dan lof. Onbegrijpelijk dat dit nog mogelijk is deze bezieling in je werk leggen in hedendaags Nederland. Chris keep it up this fantastic service !
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenEr is altijd at te verbeteren, maar kan niks bedenken.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd
Pluspunten
Prima , geen negatieve punten
Pluspunten
goede overzichtige side...........
Verbeterpuntenbeter bereikbaar zijn
Pluspunten
De bestelling is juist afgehandeld.Had zelfs teveel betaald voor de transportkosten en dat is netjes met de verzending terug gegeven. Het bestelde onderdeel voldoet aan de verwachting,en zal het aanbevelen bij mijn modelbouwmaten
VerbeterpuntenWacht 7 dagen met feedback vragen.
Pluspunten
Eerlijkheid en betrouwbaarheid. Had zonder het te bemerken teveel betaald. Kreeg het teveel betaalde zonder er om te vragen terug.
Pluspunten
Kwartier voor sluitingstijd besteld, meteen op de post, jammer genoeg had DHL een fout gemaakt door het niet ophalen van het pakketje, maar hier kan rc-point niks aan doen uiteraard. Hulp via de mail top service
Pluspunten
Vriendelijk Goede adviezen Snelle levering
Verbeterpuntenniet altijd het duurste willen verkopen snap het wel zou ik ook proberen .
Pluspunten
Behandelt klant niet als een nummer.
De aflevering ging niet snel, dat ligt niet aan RC-point maar aan de bezorgdienst. Portokosten zijn aan de hoge kant, zeker ivm de bedrijven uit Duitsland en Oostenrijk.
Pluspunten
Uitstekend en ongelooflijk eerlijk