Pluspunten
Snelle reactie en levertijd.
Pluspunten
netjes en snel geleverd
Pluspunten
Goede service, snelle levering en je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Pluspunten
Service+++
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer snelle service, gister besteld nu in huis
Pluspunten
snelle levering,ik had de servo,svrijdag besteld,en ze werden zaterdagochtend al bezorgd! Mijn complimenten!
Pluspunten
Goede prijzen, en Snelle verzending, zelfs tijdens een feestdag ( koningsdag , super!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, een aanrader! Ga zo door!
Pluspunten
Zeer snelle levering en netjes verpakt.Mededeling over het bestelde via mail was ook in orde.
Pluspunten
Prijs qualiteit verhoudeng t.o. v. anderen nog goed.
Pluspunten
Al diverse malen wat gekocht. Altijd prettig en vertrouwd behandeld.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken
Pluspunten
snelle levering, groot assortiment, altijd bereid voor raad of een woordje uitleg te geven.
Pluspunten
Geen negatieve punten. Men reageert terstond, adviseert betrouwbaar, verzendt snel in een correct verzorgde verpakking. Het artikel z.n. nog aangevuld met aanvullende informatie. Ben gelet op het feit dat ik voor het eerst een aankoop heb bij deze webshop heb gedaan, zeer tevreden.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede ervaring als nieuwe klant. Snelle service, makkelijk betalen.