Pluspunten
De moeite nemen om een probleem op te lossen is hier zeker aan de orde. Chris stapt in de matterie om u te helpen.
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie, ze denken mee..
VerbeterpuntenDoorgaan met wat jullie doen!
Pluspunten
Geen toevoeging
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Soepele communicatie.
24 uurs levering
Pluspunten
Goede service, correcte leveringen.
VerbeterpuntenLevertijd soms wat langer, zal mede te maken hebben met de afwijkende openingstijden. Maar of dat nou echt een minpunt is...?
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Pluspunten
zeer snelle levering . top!!!
Pluspunten
Dit bedrijf van harte aanbevolen Ik had iets verkeerd besteld, contact opgenomen kan het kosteloos omwisselen met wat Ik eigenlijk hebben moest binnen 2 dagen geregeld
Pluspunten
echt een super snelle levering en alles duidelijk re vinden op de site
Pluspunten
Betrouwbaatheid
Pluspunten
Bestelde spullen werden zeer snel geleverd. Helaas waren ze beschadigd. Nadat ik deze had terug gestuurd werden er onmiddelijk nieuwe opgestuurd. Uitstekende service dus.
Pluspunten
Super, super en noch eens super. Om 15:00 uur besteld en de volgende dag om 13:30 in huis en keurig verpakt. Kan deze winkel bij elke hobbyist aanbevelen.