Pluspunten
Duidelijke voorraadstatus, snelle verzending
Pluspunten
uitstekende service en snelle levertijd!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Alles is supper als er iets is en ik bel cris heb ik gelijk andwoord toppie,
VerbeterpuntenGeen gaat supper,
Pluspunten
- Duidelijke website - Real-time voorraad - Snelle afhandeling van bestellingen Helaas werkt één besteld product niet naar behoren. Nazorg en garantie kan daarom nog niet beoordeeld worden.
Pluspunten
SNELLE LEVERING
VerbeterpuntenGA ZO DOOR
Pluspunten
super snelle levering in nette bubbeltjes envelop. na telefonische navraag correcte manier van antwoorden!!
Pluspunten
Alles keurig voor elkaar!
Pluspunten
Gevraagde servo was niet meer leverbaar maar Chris had vergelijkbare servo's gesuggereerd met dezelfde afmetingen en kracht. Chris denkt met de klant mee.
Pluspunten
Snel en correcte levering
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
snelle levering, en goede adviezen.