Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenHet blijven herinneren dat je de beoordeling nog niet ingevuld hebt. Zeer irritant!
Beste Martien, Wij hebben nu eenmaal dit feedbacksysteem om te laten zien wat andere van ons denken en hoe wij met de klanten omgaan. Het kost nog geen minuut om de beoordeling in te vullen. Wij vinden het dan ook frapant dat de order snel en goed verlopen is maar dat u een onvoldoende geeft voor de feedbackwijze. Vraag: Welk cijfer had u ingevuld als u dat de eerste keer gedaan had? Bovendien had je dan ook geen herinnering gehad!! Wij doen dit 4-5 maal na aankoop! Chris RC-POINT
Pluspunten
Gewoon erg tevreden klant
Pluspunten
Levering volgens afspraak.
Pluspunten
Goed advies en snelle levering!
Pluspunten
Dit is een echte speciaalzaak met de beste adviezen.
Pluspunten
Snelle levering, soepel overleg na foutje van mijn kant
Pluspunten
Snelle reactie op mail verkeer
Pluspunten
Goede en snelle communicatie