Pluspunten
Correcte informatie, vriendelijk en eerlijk
Pluspunten
Onmiskenbaar een zeer snelle en goedverzorgde service. RC-Modelpoint heeft een uitgebreid assortiment aan accesoirs voor de modelbouw. Ik zal in de toekomst zeker nog gebruikmaken van hun diensten!
Pluspunten
Maandag namiddag besteld, dinsdag op de mat.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en goed!
Pluspunten
Goed assortiment en snelle levering
Pluspunten
Goede service, komt indien mogelijk na overleg de gemaakte afspraken na.
Pluspunten
Zeer snelle levering,zondag besteld dinsdag al in huis
Pluspunten
Prima service, zelfs na de bestelling een mailtje gedaan over een verkeerd verzendadres en werd nog dezelfde dag gecorrigeerd.
Pluspunten
Very quick shipping, high quality and solid package
Pluspunten
goed advies bij telefonisch contact en snelle levering.
De leveringsvoorwaarden kosten voor een bubble envelop is te veel kan lager. Op mijn pakketje zat een een euro postzegel en moest drie betalen.
3 euro is voor envelop, groot of klein, zwaar of licht. Het is niet alleen de postzegel die de kosten maakt. Het moet ook weggebracht worden 3km. Kosten envelop, inpakken, voorraadbeheer, BTW enz. Meestal dekt het de kosten niet.
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie hierover.
Pluspunten
snelle en correcte levering en een schappelijke prijs