geen verbeterings punten
Pluspunten
Excellent advice, very rapid delivery
Pluspunten
Prompte verzending na het plaatsen van een bestelling, precies wat wij modelbouwers willen. Top!
Pluspunten
Super levering vrijdag besteld zaterdag thuis
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden van de levertijd ,welke iets later was dan afgesproken.
Pluspunten
Mijn eerste bestelling, en is allemaal zeer fijn verlopen. Ik had een vraag en ben daarmee goed geholpen. Fijne shop waar ik zeker terug zal komen.
Helaas hebben we een bodemgrens voor enveloppe post in moeten stellen. Dat is 3 euro voor postzegels, bubbleenvelop, handeling, wegbrengen, BTW en administratiekosten. Soms houden we er iets aan over maar meestal kost het meer. Ook wij moeten op de kleintjes letten!! Mvg Chris
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenWebshopkeurmerk
Webshopkeurmerk is duur en levert voor u en mij niets op. De kosten daarvan worden ook op de klant verhaald.
Pluspunten
bestellin g was 5dagen onderweg email gestuurd direkt geantwoord daarna pakjetoegekomen s"anderdaags gemaild of pakje al binnen was bij miij zeer goede service
Pluspunten
Snelle levering bij vooruit betaling
Pluspunten
Klant vriendelijk.
VerbeterpuntenZo door blijven gaan.
Pluspunten
veel in voorrad en snelle levering
Pluspunten
Un site trés clair, facile a commander. Un envoi trés rapide, Un emballage soigné. Merci.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntenik had een achter licht kabelboom gekocht een beschrijving waar welke kleur van de bedrading voor stond. ben er wel uit gekomen maar was wel makkelijker geweest
Heb geen vraag of mail daaromtrent ontvangen. Wel melden, anders kunnen we niemand helpen. Weet zo niet welke kabelboom , maar schema's staan ook online. Mvg Chris
Pluspunten
Supersnel geleverd, erg blij met dit model wat nergens mee leverbaar was.
Pluspunten
Goede informatie,schakelaar paste.De oude schakelaar was moeilijk van de print te krijgen.Uiteindelijk toch gelukt.
VerbeterpuntenMisschien was er een mogelijkheid geweest om een nieuwe print voor 2 schakelaars te krijgen.Ten dele mijn fout ik heb hier niet om gevraagd voor mijn type zender