Pluspunten
Zeer goede back-up.
Pluspunten
winkel met kennis van zaken
Verbeterpuntenhij kan misschien goedkoper
Pluspunten
Prima winkel, kunnen goed advies geven
Pluspunten
Zeer goede service
VerbeterpuntenGeen idee! !!
Pluspunten
Snelle levering Goede verpakking Bij vragen stellen via de e-mail, direct antwoord terug.
Pluspunten
Kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en een goede prijs.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd
VerbeterpuntenTekst die ik in bij Opmerking heb geplaatst is niets mee gedaan. Gevraagd om 2 schuifregelaars in te bouwen maar deze zijn los in de verpakking gedaan.
Pluspunten
Goede voorraad, Snelle levering, en duidelijk in de communicatie. Ook vaardigheid en kennis volop aanwezig. Chris ga zo door!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnel geleverd en Top verpakking!! ben zeer tevreden!
Pluspunten
Bestelde artikelen waren snel binnen per brievenbuspost. Goed verpakt in een stevige bubbelenvelope. Site structuur is duidelijk en betaling ging gemakkelijk met iDeal. Gewoon zoals het hoort. Ben erg blij met de order en bestel zeker weer eens wat als ik iets nodig heb!
Verbeterpunten- Foto week af van de krimptang die ik geleverd heb gekregen (echter bleek geleverde tang een betere te zijn dan de afgebeelde) - Bij sommige producten is de informatie wel erg summier, zou wat duidelijker kunnen - Niet de goedkoopste, bestelde tang was bij concurrentie 6 euro goedkoper (12 ipv 18), echter heb ik een betere geleverd gekregen dan op het plaatje vermeld stond. - website systeem zou hier en daar een update moeten krijgen, zodat brievenbuspost prijs op basis van gewicht wordt berekend en indien er een artikel in het winkelmandje zit welke niet per brievenbuspost verstuurd kan worden deze optie niet getoond wordt. Het loont dan meer om kleinere artikelen te kopen, bijv. met een minimaal order bedrag van 7 euro (anders geen enkele marge...) - De link naar het Kiyoh.nl beoordelingsformulier in de bevestigings e-mail klopt niet.
Pluspunten
Een winkel naar mijn hard, ga altijd de spullen zelf ophalen. Je word er goed en vakkundig geholpen, geen vraag is teveel. Ga zo door en ik blijf kopen, een aanrader.
VerbeterpuntenPrima zo
Pluspunten
Gewoon uitstekend verlopen, snelle levering een duidelijke communicatie. Kortom een aanrader!