Pluspunten
Man is van zijn woord Super snelle levering En heeft een enorme kennis Kortweg een super zaak
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Prima product. Precies wat we bedoelden.
Zeer snelle service en nette prijzen. Helaas stond bij de bestelde tower pro servo niet omschreven dat het een microservo is. Dit zou wel prettig zijn geweest.
Pluspunten
Supersnelle levering en goede communicatie. Duidelijk verhaal zo!
Pluspunten
ga zo door
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kennis en vakmanschap, Personeel, Betrouwbaarheid en Nazorg en Garantie heb ik met een 6 beoordeelt omdat ik hierover niet kan oordelen. Ik heb mijn bestelling via Internet gedaan en heb dus geen contact gehad met uw personeel. En voor wat betreft Nazord en Garantie dit is op de door mij bstelde onderdelen niet van toepassing.
Pluspunten
Zeer snelle levering prijs kwaliteit is goed en site is ook duidelijk. Zeker aanbevolen.
VerbeterpuntenIk heb geen op of aanmerkingen.
Pluspunten
Snelle afhandeling van bestellingen.
VerbeterpuntenBetere kontrole op de te versturen producten.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering en na-levering. Verder geen op of aanmerkingen
Pluspunten
Zelfs als er een product niet op voorraad is wordt er een oplossing geregeld, top. Ik ga hier in de toekomst zeker weer wat bestellen.
Pluspunten
Hele snelle levering en ziet er keurig uit!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Deze webwinkel was de enige in Nederland die had wat ik zocht.
Pluspunten
Snel, betaalbaar en goede communicatie. Een aanrader dus!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel Vriendelijk Vakmanschap Tips en Trucks Leuk contact
VerbeterpuntenWie hier iets wil verbeteren, moet nog geboren worden.:-)
Pluspunten
goed bedrijf! leveren altijd wat ze beloven en vooral ook snel!
Pluspunten
Verzending binnen het uur.
VerbeterpuntenGeen