Pluspunten
snelle levering en goede service waar je wat aan heb
Pluspunten
Suppersnelle en goede communicatie, en dan ook daarbij goede tips.
VerbeterpuntenEshop graag met login en orderhistory, dat is wat makkelijker.
Pluspunten
Zie beoordeling.
VerbeterpuntenAls niet-roker is de rooklucht, die aan de producten hangt geen onverdeeld genoegen. Een rookrvije opslag wellicht?
Pluspunten
Niet mijn eerste order bij dit bedrijf en zeker niet mijn laatste, IK HEB MIJN SHOP GEVONDEN!!! Ook voor vragen en problemen, altijd een vakkundig en snel antwoord DANK HIERVOOR
VerbeterpuntenGewoon verder doen !!!!
Pluspunten
Mijn eerste aankoop bij dit bedrijf. Supersnelle levering (binnen 1 dag!!) van de juiste spullen. Wauw!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Zeer teleur teleurgesteld in de behandeling van geleverd produkt. Ik heb 2 graupner props besteld voor mijn boot. de levering was snel, maar kwam erachter dat 1 van de props niet goed was. mail gestuurd, en als reactie dat TNT bezorger erop heeft gestaan, en dat de sorteermachines het kunnen zijn. Nee de prop was niet goed. Niets meer gehoord.
VerbeterpuntenDe service naardat er iets met het produkt is, mag wel veel beter. Het was gelukkig maar iets kleins wat ik bested heb. Was nog van plan om een lader te kopen bij hun van ongeveer 325 euro met een losse voeding. Gelukkig niet gedaan.
Pluspunten
De beste winkel zover. Ben zeer tevreden met de gehele routing van aanschaf tot afwikkeling. Had per abuis het verkeerde gekocht. Zonder problemen retour en we hadden onderling afgesproken mbt de financiële verrekening. Nogmaals zeer tevreden net hoe klantvriendelijkheid en klantgericht Chris werkt.
VerbeterpuntenNee, keep up the good work
Pluspunten
Zijn sterkste punt vind ik de snelle levering, je kan ervan uit gaan dat je het de volgende dag in huis heb.
VerbeterpuntenBestellen via internet zitten enkele bugs in.
Pluspunten
Prima levering. Snel en goed. Reageren snel op vragen die je hebt over producten en adviseren prima.
Pluspunten
Snelle levering,vandaag bestellen morgen in huis. En direct een reactie op je bestelling.
Verbeterpuntenverzend optie,s soms onduidelijk.(misschien teveel optie,s??)
Pluspunten
snelle verzending
Pluspunten
- duidelijke website/order systeem, kon zien dat na mijn order de actuele voorraad direct aangepast werd.
Verbeterpuntenop basis van deze kleine order kan ik geen verbeter punten aangeven, kwaliteit houden zo zou ik willen zeggen.
Ga zo door Cris.
Pluspunten
alweer een vlotte afhandeling en een supersnelle levering, en bovenal een PRIMA service!!!
Pluspunten
Communicatie en afhandeling en verzending Vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenGa zo door niks op aan te merken
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling
Pluspunten
de levertijd is gigantische snel. Donderdag avond had ik mijn spullen besteld, en zaterdag tegen de middag lagen ze op de tafel
Verbeterpuntenals Tip: Als u een Robbe ROXXY BL-OUTRUNNER C35-30-45 koopt met een Robbe ROXXY BL-Controller 918 nr 8628 koopt. En u wilt vooruit EN achteruit kunnen. koop dan de programmer Robbe ROXXY BL Programmer V2 - 900 serie nr. 1-8642. Zonder dit apparatje kan hij alleen vooruit.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede en snelle communicatie via de mail. Nette prijzen. Zelf de verzendwijze bepalen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
snelle levering en een vriendelijke behandeling ze zijn van alle markten thuis
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Mijn artikelen waren begin van de week niet opvoorraad doch alsnog besteld en zaterdag in huis!Snelle verzending dus!