Pluspunten
gegwoon goed zoals het hoort.
Verbeterpuntenwebwinkel kan wat beter en overzichtelijker.
Pluspunten
Prima snelle levering, goede telefonische hulp,
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Denkt met je mee, en geeft tips voor nazorg etc Werkt zeer snel en zorgvuldig, smiddags om 1600 uur de bestelling erin, de volgende dag al in huis (envelop)
Pluspunten
Ik had snel een nieuwe regelaar nodig. Na enig zoekwerk ben ik bij RC-Point terecht gekomen en besteld. De volgende dag kwam de regelaar met de post mee. Erg snel en goed service!
Pluspunten
Zaterdagavond iets besteld en maandag al in huis. Verstuurt per brievenbuspost tegen lagere verzendkosten.
Pluspunten
Tapje gebroken? De volgende morgen al weer een nieuwe! Simpelweg perfect!!
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering. top zaak.
Pluspunten
Zeer snelle service en accuraat geholpen. Alles werkt perfect!
VerbeterpuntenDaar zou ik over moeten denken!
Pluspunten
ZE BEANTWOORDEN SNEL MAIL EN VRAGEN
Pluspunten
De bestelde spullen waren netjes verpakt en ook snel geleverd. Ook de prijs was netjes. De kwaliteit van de spullen was goed wat ik bestelde werd geleverd zonder schade daarom een 10
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
zeer snelle bezorging,vrijdag spukllen besteld,zaterdag ontvangen.thx
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle, correcte afwerking order. Goed werkende website.
VerbeterpuntenKlantenbestand aanmaken met Login/wachtwoord.
Pluspunten
mijn eerste bestelling en gelijk een supersnelle levering met alle spulletjes in degelijk verpakking.
VerbeterpuntenIk ben niet onder de indruk dat het opmerkingsveldt (bij bestelingen via internet) ook gelezen wordt. Dit resulteert er nu in dat er een tweede besteling geplaatst moet worden.
Pluspunten
Zoals ik inmiddels van Chris gewend ben weer een supersnelle levering en prima informatie over de verzending. Verder een geweldig assortiment.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Vrijdagmorgen gebeld, zender onderdeel levgerbaar? Ja, mail met betalingsinstructies ontvangen, betaald, tegn 5 uur mail ontvangen onderdeel is verzonden in luchtbelletjues enveloppe. Zaterdag tegen het middaguur lag het in de bus.
VerbeterpuntenGeen, komt gewoon afspraken na!
Pluspunten
Mijn bestelling is snel geleverd. Snelle reaktie via mail van Chris. Ook prettig dat er een handgeschreven tip van Chris bij zat. Ga zo door.
Pluspunten
snel en goed antwoord op vragen, snelle levering. geschikte prijs tegen minimale verzendkosten
Verbeterpuntenis perfect