Pluspunten
Chris toppie nog sneller dan overtoom, vrijdagmiddag besteld zaterdag middag in huis KLASSE
Pluspunten
Uitgebreid assortiment Goede kwaliteit producten Snelle afhandeling bestelling Eigen productinformatie bijgeleverd (bij LED`s) Vakkundige en snelle installatie en configuratie van 2,4 GHz module in aangeschafte 40 MHz zender.
VerbeterpuntenKlantgegevens en bestel historie voor de klant toegankelijk maken via eigen klant account.
Pluspunten
Goede prijs, Snelle levering en snel antwoord op vragen!
Pluspunten
Je kunt bij Chris niet alleen terecht voor scherp geprijsde onderdelen, maar ook voor advies over de benodigde onderdelen
Pluspunten
Supersnelle leveringen, FASTER THAN THE SPEED OF LIGHT.
Pluspunten
correte afhandeling , goede prijs prima service zelfs op zondagavond
Pluspunten
Chris het is helemaal geweldig, hou het zo. Gr. Maylon
Pluspunten
de zaterdag enkele artikelen besteld, niet alles was op voorraad, de maandag een bevestiging dat alles is verstuurd. primma service.
Pluspunten
Een esc besteld, nog geen 2 seconden later een bevestiging gekregen. Helaas duurde de verzending iets langer (met dank aan de TNT..). Prima kwaliteit en service.
Pluspunten
Deskundig, betrouwbaar en altijd heel erg snel met verzenden. Zondag besteld, maandag in huis, helemaal top !
Pluspunten
super bedrijf diverse spullen besteld en 1 dag later al in huis. had bij de bestelling een vraag gesteld en had binnen een paar uur een andwoord (savond om half 11) alles is snel en netjes verzonden en goed stevig verpakt had een opmerking gepl
Pluspunten
Breed assortiment, snelle levering. Een zeer fijne webshop om zaken mee te doen
VerbeterpuntenOp het moment dat je een zoekopdracht doet op de site en daar een artikel van wilt bestellen, opent de site een nieuwe pagina. De artikelen die dan besteld worden komen niet in de winkelwagen. Enigsinds vervelend als je de artikelen niet kunt vinden tussen de standaard categoriën.
Pluspunten
Mooie winkel, goed gesorteerd. Vakkundig advies. Ze hebben gewoon alles!! Goede service en garantie en de koffie is ook goed!
Pluspunten
Rc-point is een bedrijf met hele goede service en kennis. Je hoeft maar te bellen of mailen en je krijgt duidelijk antwoord. Iets bijbestellen geen probleem wordt alsnog toegevoegd. Echt een dikke 10 Ik heb al diverse spullen gekocht. Bijv. Zender f14, diverse elektronica voor mijn boten.
VerbeterpuntenIk zou niet zo gouw weten wat er verbeterd zou kunnen worden. Heb geen min punten.
Pluspunten
Zeer positieve ervaring om hier te kopen. Order wordt kritisch bekeken en als een verkeerde keuze wordt gemaakt krijg je een goed advies. Bedankt!
Pluspunten
campacmodule. leerlingkabel.camfred kastje/kabel daar voor.
Pluspunten
100 % service en vakmanschap wat meer wil je . super service
Verbeterpuntenalles is oke
Pluspunten
Diverse keren gekocht bij Chris ; 1x in de winkel en diverse keren via postorder. Levering altijd snel en netjes verzorgd. Veel op voorraad en ook bereidt tot advies via telefoon of mail. Absolute aanrader !
VerbeterpuntenVooral doorgaan :-)
Pluspunten
Al meerdere keren wat besteld meestal zelfde dag verstuurd een aanrader.
Pluspunten
Ik heb een Rodde acculader en een graupner net voeding Besteld. De levering en de prijs vond ik erg goed!
VerbeterpuntenGeen tips of verbeteringen!