Goede communicatie

Ik had een schroef besteld en deze was er helaas niet maar kon besteld worden en de antwoorden waren snel beantwoord

Rc point is een goed bedrijf voor het beste modelbouw

Rc point is super snel en betrouwbaar

Aanschaf RC componenten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kan beter

Voorraad op de website komt totaal niet overeen met de werkelijkheid. Ik heb al 3x over een bestelling geplaats waarvan de artikelen er niet waren. erg jammer.

Prima zoals altijd

Prima service zoals altijd

Ga er zeker nog bestellen

heel goed

goed netjes geleved

Ik ben zeer goed geholpen

Mijn product zag er goed ui

Snelle en juiste levering.

Goe en deskundig.

Snelle verzending.

Ondanks het feit dat het maar een kleine order was is er door Chris snel gereageerd en is mijn bestelling binnen 24 uur thuis bezorgd. Top.

Snel

Prima materiaal snel geleverd

Ik had een paar moeilijke stukjes verenstaal nodig en RC-point leek deze te hebben.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en vlotte levering.

Site werk prima, soms veel producten niet leverbaar, maar wat er wel is is vlot geleverd.

Uitstekend !!!

Mail gestuurd met mijn vraag Zelfs in de avond nog contact gehad Super uitleg en snelle leveringen Binnenkort een bezoek plannen voor uitleg van zender/ontvanger en de rest TOP zaak

Goed advies voor aankoop Zender

Erg Prettig

net als altijd netjes en goed verpakt en zo snel mogelijk heb je in huis

net als altijd keuring en netjes verpakt ,en snel in huis

Na bestelling snel geleverd

perfect

goede service

Zoals altijd perfecte levering

Altijd goed hier en jammer dat het straks afgelopen is.

Vlotte levering, betrouwbare producten

Snelle levering van de schroefassen en koppelingen. Ze voldoen aan de verwachting.

Snel en goed.

Over het product is weinig te melden, Rubber koppeling slang, maar het voldeed aan de verwachting.

Voor mij de site voor materialen van Cti elektro regelaars enz,.. Chris de eigenaar denkt mee, als je vragen hebt over artikelen, of oplossingen

Geweldige service

RC Point levert prima modelbouw , vooral RC gerelateerde items. Levertijd is kort en prijs ook goed. En het advies , bij eventuele problemen en/of vragen is ook uitstekend.

leveringen zijn altijd op tijd

duidelijk en snel

goede service en duidelijke website

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb