lekker snel

donderdag avond besteld en zaterdag in huis.

Ruime keuze

Ruime keuze en snelle levering

Snelle levering en goede service

Altijd goed en snelle levering. En als je ze belt krijg je goede uitleg.

goed en snel geleverd

Website laat daadwerkelijk de voorraad zien en telefonisch bereikbaar. Snelle verzending, goed verpakt en normale verzendkosten. Fijn adres voor RC spullen

Snelle levering netjes en stevig verpakt

Zoals altijd een prima service

2 motoren voor de Happy Hunter besteld en de volgende dag in huis. Prima webshop.

Een snelle levering en dat is zeer gewaardeerd. Persoonlijk vind ik de verzendkosten van een bubble envelop aardig aan de prijs maar nood is nood.

Prima behandeling, correct en betrouwbaar

In de eerste plaats een uitstekende website. Goed advies bij zaken, die modelbouw betreffen.

Goede service en snelle levering.

Al meerdere keren artikelen besteld en snelle levering. Ook een goede communicatie omtrent de verzending

Betrouwbaar , goede website met voorraadomformatie, snelle levering.

Fijne zaak om spullen te bestellen , wat je besteld en op voorraad is krijg je ook , geen verrassingen achteraf dat iets toch niet op voorraad was .

Precies de juiste informatie met de beste kwaliteit..

Voorheen ergens anders geweest, daar ben ik niet goed geïnformeerd en hebben ze rommel verkocht.

Top, snelle verzending!

Snelle verzending en goed geholpen!

Nette verpakking en juiste onderdeel geleverd

Het onderdeel was op tijd geleverd en in een nette verpakking. Onderdeel was van juiste en goede kwaliteit.

zeer tevreden

gewoon goed

Keurig geholpen snelle reactie tijd

Zij deden hun werk zoals het hoort :-)

Was een kleine bestelling. Liep exact op schema en product was OK

Prima winkel

Ik had een vraag over een accu lader voor lifepo4 accu's te laden en prima beantwoord. Lader en balans kabeltjes gekocht. Deze zijn snel en korrekt geleverd. Verder alles prima lader doet het goed.

Mijn ervaringen zijn zeer goed

de voorraad en keuze in het kleine spul is groot zeker voor een eenmanszaak. Bij het door omstandigheden niet kunnen leveren word het geldbedrag direct terug gestort. Een goed voorraad beheer. En last but not least de zeer snelle levering

gewoon een top modelbouw winkel

top zaak met veel ervaring

Alles top! Bedankt

Zeer tevreden, bedankt

Zeer goed en snel

Netjes, snel en betrouwbaar!

Zoals altijd, netjes en snel geleverd. Heel betrouwbaar adres om allerlei onderdelen voor RC modelbouw te bestellen.

fijne snelle reactie op mijn vraag

Ik heb goede ervaringen met RC!

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb