Fijn bedrijf\winkel.

Perfect verzorgd en snel geleverd, toppie Chris.

Betrouwbaar en snel geregeld

Netjes tewoord gestaan Goed geholpen

Vlotte en vriendelijke service

Zoals gezegd vlotte en vriendelijke service

Geen mening

Ik ga niet zeggen goed of slecht , heb mijn bestelling nog steeds niet . Maar dat komt miss doorde bezorger

Altijd betrouwbaar.

Betrouwbare, correcte en snelle service.

Mooi spul, snelle levering.

Glaspenseeltje besteld, werd snel geleverd. Fijn!

Goede service, goede spullen en snelle levering

1 dag na bestellen al geleverd en goede kwaliteit van de spullen in dit geval Amass stekkers XT60. Beperkte verzendkosten.

netjes

online winkel is duidelijk en overzichtelijk. spullen besteld en kwamen netjes verpakt binnen.

altijd snelle levering ondanks de sint/kerstdrukte

fijn klein schakelprintje

Komt er al jaren

Super fijn in deze winkel

Zoals vanouds alles tip top

Smiddags bestelt andere dag binnen weer dik tevreden.

Uitstekende service.

Als nieuwe klant ervoer ik een pretig contact: kundig, alle tijd nemend om mij te woord te staan, correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling, per post afgeleverd. Zeker voor herhaling waard en aanbeveling is op zijn plaats.

Top service en top kwaliteit

Altijd goede service

Zeer betrouwbaar snelle levering.

De spullen die je besteld worden ook geleverd

Heeft veel, levert snel

Heeft veel, levert snel

Super service

Snel betrouwbaar en goede service

Top levering

Enkel ervaring met de webwinkel, kan niks zeggen over de winkel. Webwinkel heeft veel producten voorradig. De verzending was snel en heb de juiste producten ontvangen.

gewoon goed

Ik ben naar een aantal jaren weer begonnen met een hobby maar dan nu in de scheepsbouw ( vliegtuigen zijn er bijna niet meer in houtmodellen), ja en dan heb je ander gereedschap en onderdelen nodig. Bij RC-Point weet ik nog dat je daar goed terecht kunt. Vlotte en goede levering.

Snelle levering.

De bestelde spullen zijn snel en netjes geleverd, zelfs voor een kleine aankoop wordt een goede service verleend heel erg fijn!

Altijd goed

Al zoveel gekocht bij Chris. Altijd goed

Een aanrader voor de RC modelbouw

Een zeer vlotte levering van wat je gekocht hebt,

Dikke prima

Communicatie goed, bestelde artikel goed en vlot verstuurd, niets op aan te merken!

Duidelijk site, snelle verzending.

----

Top bedrijf

Snelle levering en altijd goed.

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb