perfect

Vriendelijke mensen, altijd goed geholpen

Bestellingen altijd op tijd binnen, geen dure verzendkosten, top

Perfect!!!

Altijd correct en vlot geleverd!! Bedankt Chris!!

Kan niet beter

Zeer snelle verzending En afhandeling

Netjes en goed geholpen .

Vandaag een msiltje binnen gehad mbt de bestelling De reactie mail niet binnen gehad , maar wel netjes afgehandeld . Dus wat mij betreft een prima webshop .

Prima service en goede communicatie

Snelle service en goede communicatie.

Snel en accuraat

Gewoon goed

Goed advies, makkelijke site en geen verrassingen nadien

Ben pas begonnen met deze mooie hobby. En wil natuurlijk alles goed voor elkaar hebben. Had al veel gelezen over RC-Point Kwam een mooie set tegen bij RC-Point, In een mooie koffer, Slijp-boor, Frees/zaagmachine 12 V. Allen jammer dat ze in China dan op het plexiglas een papieren prijs sticker plakken. Maar met wat Isopropylalcohol weer helemaal schoon en gelukkig geen krasjes. Bezorging mooi op tijd. Perfecte webshop. Zal er nog heel wat gaan bestellen.

Snel gevonden, snel geleverd

Super, zo'n eenmansbedrijf. Alleen die verwijzing naar de 'verkoopafdeling' op de website was misschien wat overdreven...

zeer goed

Vandaag mijn pakje ontvangen en dat was in orde , bedankt voor de goede service .

Breed assortiment, goed geholpen.

Al vele malen bestellingen geplaatst. Altijd netjes en snel ontvangen. Ook goede hulp ontvangen via de mail bij vragen.

Snel en betrouwbaar.

Zeer accuraat

Product is 100% naar verwachting. Een kloppende bezorgtijd. En een passende prijs. Hier kunnen geen opmerkingen geplaatst worden

snel geleverd!

Super en snelle levering

Zeer snelle levering!

Snelle levering en goeie online hulp gehad.

Top service. Snelle levering en precies zoals verwacht en afgesproken.

Top geregeld !

Top zaak ze denken met je mee kan het iedereen aanraden

Antwoord op mijn vraag gekregen met advies en snelle levering

Snel en correct

Zoals altijd, snel en correct. Beter kan ik het niet samenvatten.

Super gemakkelijke online shop + goed service + snelle verzending

Goede en snelle levering.

De bestelling was snel geplaatst en werd snel en goed verpakt geleverd.

perfecte service!

Communicatie en levering verliepen heel vlot, perfect.

Webwinkel waar nog naar de klant gekeken wordt

Heb twee bestellingen na elkaar gedaan, dus twee maal verzendkosten. Uit eigen beweging heeft RC Point de bestelling bij elkaar verpakt en mij 1 maal verzendkosten geretourneerd. Had niet gehoeven maar zij deden dit toch. Mijn dank hiervoor. Ik zal zeker bij RC Point blijven bestellen. Heb dit ondertussen ook al gedaan. Een zaak waar nog naar de klant gekeken wordt.

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb