Overzichtelijke webshop, goede prijs kwaliteit verhouding, snel geleverd, vriendelijke en heldere e-

Overzichtelijke webshop, goede prijs kwaliteit, Duidelijk qua levering en goed verpakte producten

Prima service, snelle levering. Top

Prima webwinkel, ruime keuze en snelle levering.

Snel verZonden en geleverd

Beter dan verwacht.

Snelle levertijd in tijden dat gevlogen kan worden.

Gewoon goed

correct. Snel. Gewoon goed

Houd alles goed in de gaten en meld het als er iet niet klopt. Dus meedenken met de klant.

Gekregen wat ik besteld heb

Goed geregeld

Guter Service, schnelle Lieferung.

Samstag Nacht bestellt, Ware am folgenden Samstag bei mir in der Schweiz angekommen. Vernünftige gute Verpackung, angemessene Portokosten !

telkens een bijzonder goede ervaring!

snel geleverd, en ook in de winkel waar ik 1x ben geweest, goed geholpen.

Bestelde product was supersnel inhoud, product is zoals omschreven en functioneerd zoals hoort. Bedankt voor de service en tot de volgende keer

FANTASTIES

Binnen 1 dag besteld en bezorgd was in voorraad

Snel, duidelijk, correct

Tegen eerlijke prijs onderdelen gekocht. Snel geleverd. Heldere communicatie. Prima zaak

Snel en betrouwbaar leveren

Groot aanbod, snelle orderafhandelingen, correcte prijs. Gewoon alles dik in orde. Alleen had ik verwacht dat bij een order van bijna driehonderd euro de portokosten nul zouden zijn.

Gisteren 2 batterijhouders besteld en vandaag netjes geleverd met PostNL. Bedankt!

Bijna goed

Voor de bestelling drie keer mail naar [email protected] gestuurd, werd tit drie keer toe niet afgeleverd bij de ontvanger. Uiteindelijk advies gekregen via forum, besteld bij rc-point waarna vlot werd gelevetd.

Super snelle levering .

Keurig mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen.

Als ik wat vraag aan Chris krijg je snel antwoord Het is wel een van de beste modelbouw winkel Chris ga zo door .

Snel en goed

Goede en snelle levering

Super snelle levering Goede communicatie

perfect in all ways!

Excellent communication , fast service/delivery.

Goed advies gezellige winkel en vriendelijke man

Goed advies niet duur en gewoon een fijn winkeltje

Goed geregeld!

Alles netjes op tijd en goed verpakt.

Makkelijk om te bestellen, en perfecte levering.

Snelle en adequate levering.

Snelle en adequate levering van bestelde producten. Zo zie ik het graag.

snelle actie

Het product komt overeen met mijn vraag.

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb