Dank je wel voor de snelle levering

Uitstekende service

Uitstekende service en een snelle levering

Bestelling wordt nauwkeurig opgevolgd en snelle levering. Chris is een zeer betrouwbare modelbouw partner. mvrgrob

geweldig

Als vanouds, op voorraad, bestellen en leveren.

Super snel

Snelle levering goede kwaliteit gewoon TOP

webshop gelukkig weer als van ouds. bestelling klopte en was ook weer snel geleverd.

snelle levering betaalbaar

snelle levering betaalbaar

Picobello!

Voortreffelijke website, veel kleine onderdelen vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

gelukkig dat ook deze modelbouwwinkel er nog is, heeft een groot assortiment

Weer een Top levering super snel.

Erg fijne zaak, welke spullen heeft wat normaal vaak over de grens gekocht moet worden. Of al helemaal niet aan te komen is. Tevens een erg fijne, super snelle levering. Iemand die zich aan zijn woord houd, zonder L*L verhaal erom heen. Graag nog jaren zo verder.

Gewoon helemaal goed

Gewoon helemaal goed Zeker gezien de omstandigheden

Geweldige service

Ondanks de rugproblemen toch weer de webwinkel opgestart en alles gaat weer vanouds, snelle levering, super bedankt

Goede en snelle levering

Hoop dat je dit nog lang kan en mag volhouden!

heel goed ben zeer tevreden

goede terugkoppeling over de status van de bestelling en vlot verzonden en geleverd

Topservice

Zoals altijd goed voor elkaar. Binnenkort nog meer bestellen

Snel en goed geleverd

Kreeg snel wat ik besteld had. Was goed verpakt, en precies wat ik heb besteld heb. Ben zeer tevreden!

Prima snelle levering, helaas niet compleet, werd later nagestuurd ondanks ziekte

Alles wat nodig is om een goede webshop te zijn is aanwezig.

Alles wat nodig is om een goede webshop te zijn, waar mensen graag terug komen, is aanwezig. - Groot assortiment - Kennis van zaken - Goede service - Normale prijzen - Snelle levering - Duidelijk omschrijving van hoe het wordt verzonden Kortom, een webshop waar men met plezier terug komt.

Altijd goede snelle levering

Er wordt altijd goed advies gegeven en zoals het in mijn ogen zou moeten is hier de klant koning ook nette prijzen

Goede service met ruim assortiment

Duidelijke communicatie Mooi assortiment Denken goed mee Service gericht

Zeer pretig

Heb alleen maar goede ervaring met Rc point.

Superservice

Na het deels leveren van een item actie ondernomen ri fabrikant en missende item kostenloos nagezonden. Grote klasse en erg servicegericht.

Gewoon goed

Onderdeel snel gevonden met google , snel verzonden , top

makkelijk bestellen en je kan brievenbus post kiezen voor kleine dingen bij veel web shops gaat dat niet

zeer goed

binnen een paar dagen opgestuurd toppie

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb