Snelle levering en handig per briefpost

Snel en netjes geleverd. En handig als een brievenbus pakketje, maar toch netjes verpakt.

Makkelijke manier van bestellen, maandag besteld, dinsdag in huis. Prima verpakt.

Product precies goed

Snel

Artikel nergens anders te koop. Super snel geleverd.

Prima in orde.

Niks meer aan veranderen. Zo blijven functioneren.

Snel en goed

Snelle levering !!!

Prima en snelle service

steeds een prima service en snelle levering. Firma aan te bevelen voor RC-materiaal

Ook bij mijn mede modelbouw vrienden een positief bekent adres.

Goede en snelle levering, en altijd een prettig contact.

Goede en vlotte levering van besteld product

Ik heb het product op woensdag besteld, was op voorraad en had het vrijdagochtend per Post.nl in huis.

Keurig geleverd en op tijd.

Oke

Oke

Artikel omschrijving klopt niet helemaal met het geleverde

Powerled Blauw 10mm besteld, op de site staat een foto van alleen de LED en een tabel met weerstanden die je kunt gebruiken om in serie te zetten bij bepaalde spanningen. Geleverd is een Powerled met een serieweerstand voor 12V en twee stroomdraden eraan gesoldeerd. De LED is goed, echter anders dan geadverteerd.

Snelle accurate levering

duidelijke website met goed overzicht van wat er op voorraad is en een e.v.t. levertijd.

super winkel altijd op tijd altijd snelle levering

Chris doet altijd zijn best om alles snel en vakkundig geleverd te krijgen,

Super snelle service

Super fijn

Prima! Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Het bestellen en betalen ging gemakkelijk. Kort daarna ontving ik mijn bestelling prima verpakt in de brievenbus.

Duidelijke website en snelle levering. Groot assortiment. Volgende bestelling zojuist gedaan.

Goede kwaliteit, snel en probleemloos geleverd

Goede kwaliteit, snel en probleemloos geleverd

Snelle en goeie service

De bestelling was pressies op tijd, als zo als het vermeld was. Met een degelijke verpakking. Top.

snelle levering en op voorraad

zelfde als boven

Goed en ben tevreden

Goede en snelle levering.

Bestelling geplaatst en netjes de volgende dag al in huis. Ik zal vaker bij jullie gaan bestellen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Geweldige webshop met een groot arsortiment.

Zondag bestelling geplaatst, Dinsdag in huis. Geweldige service en ook telefonisch contact is heel prettig met goede adviezen. Deze winkel moet blijven!! Cris, bedankt.

top

alleen maar top

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.