Fijne website

Snelle levering gewoon Top!

top winkel

goede service snel levering

Levert snel en precies wat aangegeven

zeer snel en vakkundig

zeer snel en vakkundig

super snel geleverd en juiste product

top

Warm bad

Voor mijn nieuwe project nog wat spulletjes besteld. Chris moest naar het ziekenhuis en kon de bestelling niet meteen uitvoeren. Na overleg kon ik meteen na thuiskomst uit het ziekenhuis mijn bestelling ophalen. De bestelling was nog niet bijeen en werd meteen, tijdens een prettig gesprek, uitgevoerd. Chris bedankt.

Altijd vlot en correct wat je besteld

Fijn bedrijf om materialen te kopen op het internet

geweldig

Ondanks dat er op de site stond geen verzending i.v.m ziekte Is mijn bestelling toch verzonden, geweldig!

Gewoon goed

Super snelle levering

Super snel.

Alles is netjes binnen gekomen.

Snel en netjes bezorgt

snel en juist geleverd

Vlotte service

Heb bij jullie schaniertjes gekocht in de namiddag besteld volgende dag in huis Niets mis mee goeie service. [email protected]

Prima, PostNL liet het alleen even afweten.

Fijne winkel!

Heel prettige winkel die een groot assortiment heeft en duidelijk laat zien wat er op voorraad is. Bestelling is eigenlijk altijd de volgende dag in huis. Super!

Snel en accuraag

Donderdagavond bestelt, zaterdag bezorgd. Wat kun je nog meer zeggen.... Gewoon goed. Voorbeeld voor andere bedrijven.

Goed en correct coontact

Product snel en goed verpakt geleverd

Fast delivery - competitive prices

RC-Point has a good supply of components for model builders. Delivery is fast, prices are competitive, and the store is knowledgeable and answered questions rapidly.

Goed en snel geleverd!

Makkelijk te bestellen, de producten worden goed omschreven.

Snelle service, hoge verzendkosten.

Product was binnen een dag verzonden, helaas zijn de verzendkosten aan de hoge kant.

Snelle en prima info gekregen bij een technische vraag

Prima en kwalitatief materiaal aangeschaft 👍 Tevens had ik een technische vraag en ik kreeg daar een snel en vakkundig antwoord op.

Goed advies en snelle verzending

Zelf na sluitingstijd

fijne zaak

snelle levering tegen goede prijs

Levert zeer snel en wat er geadverteerd is

Perfecte snelle levering, en nazorg, reageren snel op de mail als je een vraag stelt ook als het niet te maken heeft met een product kopen

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb