Geachte heer Klaassen, Dank voor uw beoordeling. Bij de bestelling heeft u donderdag expliciet aangegeven dinsdag op vakantie te gaan. De zending is per direct verzonden en door PostNL de volgende dag, Bevrijdingsdag, bij u bezorgd. Jammer dat uw ervaring er toch heeft geleid tot deze beoordeling. U geeft aan dat meerdere artikelen geopend zijn geweest. Dat is zeker mogelijk, want artikelen kunnen uit onze winkel komen of waar de plastic verpakking ivm het voorzien van prijslabels zijn geopend. Het betreft ten allen tijde kleding in nieuwstaat, ook de door u gekozen sterk afgeprijsde items uit de Koopjeshoek. Uw klacht over de broeksknoop bevreemd ons en hadden we graag nader onderzocht. Sommige fabrikanten leveren bij hun broeken standaard een reserveknoop mee en in de fabricage kan het voorkomen dat een drukknoop niet goed is geplaatst. Als u op vrijdag of zaterdag contact met ons had opgenomen hadden we u kunnen vragen ons hier foto’s van te sturen, zodat we dit bij de leverancier kunnen voorleggen. En we hadden kunnen kijken of we u maandag een vervangend artikel hadden kunnen laten ontvangen. Ook na 15 jaar willen we nog altijd graag dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en service. We hopen dat u een volgend keer toch weer voor ons kiest. Met vriendelijke groeten, Grote Kleren Webwinkel Angelien
Beste Dirk, Dankjewel voor je mooie beoordeling en je lofuiting. Om terug te komen op je vraag; Het is niet persé nodig om je in te loggen want je kunt ook als gast bestellen. Wel is het gemakkelijker om na het inloggen, sneller te bestellen en heb je ook toegang tot je bestelgeschiedenis om te kijken wat je vorige keer hebt besteld. Wens je nog een fijne dag en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Angelien - Grote Kleren Webwinkel
Beste, Dank u voor uw mooie beoordeling. We begrijpen uw opmerking over de fietskleding. Helaas zijn er maar weinig merken die kwalitatief goede fietskleding aanbieden in echt grote maten. Wij hebben voor de stevige man naast onze uitgebreide selectie casual kleding ook een solide basiscollectie sportkleding. We hopen elk seizoen dat er ook nieuwe ontwerpen en aanvullingen komen, maar zijn daarbij erg afhankelijk van het aanbod en de meestal maar tijdelijk verkrijgbare ontwerpen. Hierdoor kunnen mooie artikelen in de meest gangbare maten sneller uitverkocht raken. We wensen u veel fietsplezier! Met vriendelijke groet, Angelien - Grote Kleren Webwinkel
Hallo Angela, Dank je voor je review. Dat is jammer dat je dit niet geweten hebt, want dit wordt wel duidelijk vermeld op onze site, op zelfs 3 pagina's. Daar wordt dan ook vermeld dat als je de complete bestelling retourneert, de retour gestuurde kleding met de evt. betaalde verzendkosten weer teruggestort worden. Dit is inmiddels gebeurd en we wensen je nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Angelien / Grote Kleren Webwinkel
Online webshop gespecialiseerd in grote maten herenmode van 1XL t/m 10XL. Een brede keuze, snelle levering, uitstekende service en niet goed-geld terug.