vakmanschap top

Terughoudende maar attente dienstbaarheid. Vriendelijk en vakbekwaam. Vertrouwenwekkend. Zeer tevreden. Roept om een voortzetting.

Prima service, goeie kwaliteit.

Alles komt mooi op tijd. Nooit problemen met de kleding gehad. Ga zo door.

Goede pasvorm met snelle levering . Top site

Afspraak is afspraak. Past het niet geen probleem

superzaak

Gewoon prima

Goede site, snelle service, goede info.

Topbedrijf

Zeer snelle levering. Mooie kleding. Niets negatief te melden. Op de mails reageren ze ook heel snel. I.v.m ruiling

erg snel

erg snelle levering en duidelijke site

Grote maten waar je niet overal aan kunt komen en een snelle levering van je bestelling

Geweldige service, dit maak je haast niet meer mee,.Hartelijk bedankt. Jose'Schelvis

prima service, nette , duidelijke website, helemaal top!

ik zou het aan derden aanbevelen om hier wat te kopen. ik kom vast en zeker weer terug. Dank

zeer goed

zeer goede service en bij de vraag die ik hebt gesteld een hele service gekregen ook !

Goeie behandeling

Juiste maten en prijs kwaliteit

Vriendelijk te woord gestaan. Oplossend denkend Goede service

Geen officiële ervaring

Heb mijn paket nog niet ontvangen

snel en voor ons met een maatje meer perfect

maatje meer mode dikke yessss

Goede snelle levering. Duidelijke informatie op website!

Goede ervaring

Alles is Toppie

Hele ruime maten. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. En zee behulpzaam. Top !

Website duidelijk, bestellen en betaling idem, levering precies zoals aangegeven.

Prettige webshop

Veel mooie kleding in grote maten Goeie service

snel geleverd

ondanks de corona snel geleverd

perfecte pasvorm

Langdurig gezocht naar een goedzittende terlenka-broek. Deze eindelijk gevonden bij de Grote Kleren Webwinkel. Goede kwaliteit en een redelijke prijs en een perfecte pasvorm. De snelle levering is, in deze coronaperiode, een voordeel.

Perfect, snelle keurige levering!

Snelle levering, zoals beloofd. Product voldoet aan mijn eisen.

De Breide 60

7064AT Silvolde

Over Grote Kleren Webwinkel

Online webshop gespecialiseerd in grote maten herenmode van 1XL t/m 10XL. Een brede keuze, snelle levering, uitstekende service en niet goed-geld terug.