Laden reviews...
69 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Ze waarderen de betrouwbare service, goede verpakking en snelle afhandeling. Ook de ruime keus en eenvoudige bestelervaring komen naar voren. Al met al zijn de recensies positief over de winkelervaring.
Mevrouw Suzanne.. Voorbeeld van hoe je een klant te woord staat. Snelheid van afhandelen is verbazing wekkend. Dank U !
Jaap
Zierikzee
Je kunt er voor 100% op rekenen dat jouw bestelling de volgende dag geleverd wordt.
Albert
Rijnsburg
Ik was op de site en had daar snel gevonden wat ik zocht! Doordat de site heel overzichtelijk was ingedeeld hoefde ik niet lang te zoeken naar het product wat ik zocht. De communicatie was zeer netjes en adequaat en de verzending was de volgende dag al binnen! Al met al grote lof voor jullie en ik zal in de toekomst zeker weer mijn producten bij u bestellen.
S
Assen
Eric
Arnhem
Wij hebben geen klachten en wordt verzorgd.
Annie
Rijnsburg
Alles ging goed. Bestelling prima. Aangegeven avondlevering. Afgeleverd 11.00 in de ochtend. Jammer.
Raj
Krimpen a/d IJssel
Heel tevreden en altijd optijd bezorgd
sjoerdje
Enkhuizen
Fijne en duidelijke website, geen account aan te maken gelukkig. Goede product en snel geleverd.
4 May 2026
Ellen-Marjolein
Goes
Luieremmer besteld. Design is mooi. Netjes verpakt. Snelle levering. (de Post.Nl had er meer moeite mee) Helemaal tevreden.
W.
Zwolle
De pants die wij kopen zijn van een prima kwaliteit en altijd snel geleverd
Eric
2 dagen later in kluis bij supermarkt
4 April 2026
adriaan
Bleskensgraaf
rijk assortiment. wat we bestellen is er heel snel.
4 April 2026
Positief
2 March 2026
Tess
Zevenaar
Altijd de volgende dag bezorgd (muv ijzel sneeuw) Nooit problemen. Top!!
Rosa
Assen
Perfect!
Marianne
Purmerend
Het product van mijn keuze is gemakkelijk vindbaar en wordt de volgende dag al geleverd in neutrale verpakking.
Arjan
Veenendaal
zo blij met alle vlugge leveringen. en de variatie goede uitleggen bij producten. goede prijzen ook. en nogmaals hun leveringen en hoe snel het is GEWELDIG. dank
19 February 2026
anoniem gezin autisme
enschede
Snelle levering en goed verpakt.
3 February 2026
P.C.
Zoetermeer
1 February 2026
WJ
Groningen
Product uitzoeken, bestellen en betalen. Al jaren uitstekend en de volgende dag in huis.
1 February 2026
Jan
Eenrum
snelle levering volgens afspraak
Greet
Sint-Oedenrode
De omschrijving bij de verzorgingsproducten was zo goed dat ik heel zeker wist dat ik de juiste bestelde. Dat is een hele geruststelling! Bij andere winkels moet je soms hopen dat het het juiste product is, zeker wanneer er veel varianten zijn, bij 123Drogisterij wist ik het heel zeker. Het was snel en discreet verzonden. Dit is voortaan mijn vaste drogisterij webshop. Een aanrader.
Rain
Amsterdam