Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Ze waarderen de betrouwbare service, goede verpakking en snelle afhandeling. Ook de ruime keus en eenvoudige bestelervaring komen naar voren. Al met al zijn de recensies positief over de winkelervaring.
2 dagen later in kluis bij supermarkt
4 April 2026
adriaan
Bleskensgraaf
rijk assortiment. wat we bestellen is er heel snel.
4 April 2026
Positief
2 March 2026
Tess
Zevenaar
Altijd de volgende dag bezorgd (muv ijzel sneeuw) Nooit problemen. Top!!
Rosa
Assen
Perfect!
Marianne
Purmerend
Het product van mijn keuze is gemakkelijk vindbaar en wordt de volgende dag al geleverd in neutrale verpakking.
Arjan
Veenendaal
zo blij met alle vlugge leveringen. en de variatie goede uitleggen bij producten. goede prijzen ook. en nogmaals hun leveringen en hoe snel het is GEWELDIG. dank
19 February 2026
anoniem gezin autisme
enschede
Snelle levering en goed verpakt.
3 February 2026
P.C.
Zoetermeer
1 February 2026
WJ
Groningen
Product uitzoeken, bestellen en betalen. Al jaren uitstekend en de volgende dag in huis.
1 February 2026
Jan
Eenrum
snelle levering volgens afspraak
Greet
Sint-Oedenrode
De omschrijving bij de verzorgingsproducten was zo goed dat ik heel zeker wist dat ik de juiste bestelde. Dat is een hele geruststelling! Bij andere winkels moet je soms hopen dat het het juiste product is, zeker wanneer er veel varianten zijn, bij 123Drogisterij wist ik het heel zeker. Het was snel en discreet verzonden. Dit is voortaan mijn vaste drogisterij webshop. Een aanrader.
Rain
Amsterdam
You deliver as promised
Suzanna
Haarlem
Wat kan ik nog toevoegen aan betrouwbaar en snel. Die twee woordjes zeggen alles toch?
C.J.
Vlissingen
Easy to order, competitive price, quality product, quick and discreet delivery.
Rebecca
'S-GRAVENHAGE (ZUID-HOLLAND)
Dit bedrijf komt altijd hun levertijd en afspraken na. Op dit bedrijf kan je rekenen als je een keer snel een product nodig hebt
Silvester
Dordrecht
Vlotte levering
W
Baarn
Product priMA
Metta
RENSWOUDE
Prima website en snelle levering en goed product.
Anke
Beveelt niet aan
2 December 2025
C.
Rotterdam
Goede wijn behoeft geen krans.
Mevrouw J.L.M.
Den Haag
Snelle levering van de produkten. Over het algemeen krijg je de bestelling de volgende dag in huis. Lukt dat niet, dan komt dit hoogstwaarschijnlijk door Postnl omdat die het druk hebben. Qua verpakking mag het wel wat minder. Het gekochte is onbreekbaar dus extra opvulling is niet noodzakelijk.
C.J.
Vlissingen
goede service, gemakkelijk bestellen, betrouwbaar en goede en snelle levering
A
Leeuwarden