Pluspunten
Goed voor elkaar geen problemen met mij bestellingen gehad
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
snelle levering, ook op zaterdag
Pluspunten
Goede kwaliteit goede verpakking. Snelle bezorging
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Altijd bijzonder vriendelijk en heel snelle en goede bezorging door een zeer aangename jonge man
Verbeterpuntenvanuit mijn zicht is geen verbetering mogelijk
Pluspunten
Groot assortiment, goede prijs en snelle levering. Eenvoudige webbestelling.
Pluspunten
post nl had niet geleverd en bezorger had fouten gemaakt, mail gestuurd naar 123 en gelijk werd er gebeld en een extra tussenlevering gerealiseerd. Meedenken en afleverpunt dichtbij voor me uitgezocht. Prima!
Pluspunten
bestelde goederen binnen 11 uur afgeleverd!
jammer dat de toevoeging van het huisnummer niet op het pakje stond, zodoende heb ik zelf op onderzoek moeten uitgaan waar mijn pakje precies was afgeleverd.