Pluspunten
Meestal heb ik de volgende dag de bestelling binnen, ook als ik vrijdag bestel. Nu duurde het tot maandag voor het binnen was. De telefoniste zei dat het niet op voorraad was. De meneer die ik later sprak zei van wel. ??????? Dit was vervelend wat ik had de zending dringend nodig.
VerbeterpuntenAls het altijd goed verloopt neem je aan dat je de gebaande weg kunt volgen. Niet dus. Dit was voor ons ff een klein drama. Had wel gezien dat je achteraf kunt betalen maar dat was nog nooit nodig geweest. Nog betere voorlichting dus en elkaar niet tegenspreken.
Het zat iets anders. De klant had besteld op vrijdag en heeft ervoor gekozen per bankoverschrijving te betalen. De betaling kwam maandag pas binnen en toen hebben wij de bestelling direct verzonden. Onze klantenservice was inderdaad in verwarring over de status van de bestelling, maar dat was niet de oorzaak van de vertraagde levering. Dat was het feit dat de betaling pas maandag bij ons was binnengekomen.
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
9,5
Pluspunten
gelijk reactie terug via klantenservice nav vraag etc
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnel ontvangen in België
Pluspunten
Snelle levering op aangegeven tijd
Pluspunten
de eerste maal dat ik wat bestelde. Ging prima.
Verbeterpuntenheb nogal moeten zoeken naar mijn pakket, daar kan het bedrijf niets aan doen. Tante post kan niet lezen.
Pluspunten
Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf ! Aan te raden voor iedereen! Proficiat
VerbeterpuntenGeen zaken die volgens mij kunnen verbeterd worden
Pluspunten
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Onwijs snelle levering. Smiddags besteld volgende dag geleverd
Pluspunten
- Telefonisch goed bereikbaar - De meneer die het pakket aflevert, brengt het voor mijn moeder naar oven. Dit is heel fijn omdat zij slecht ter been is.
Verbeterpunten- Als ik een bestelling 'herhaal' moet ik er aan denken dat het 'aflever adres anders' aangevinkt moet worden. Ik zou verwachten dat bij herhaling dat ook hetzelfde blijft (in mijn geval een ander aflever adres).