De site geeft aan bij het bestellen een klok die aftikt, bestel voor die tijd en je hebt het de volgende dag in huis. Dat is niet gebeurt, het was een dag later. Op zich geen probleem maar er is een bekeerde verwachting gewekt dit kost je 1,5 ster aftrek. 0,5 ster aftrek voor het niet oprijd sturen van een track and trace, die kwam de volgende avond, ik had het product verwacht en niet de aankonding. De rest prima.
Pluspunten
Supersnelle levering. Vrijdagavond 20.00 besteld, zaterdagmiddag al geleverd.
Pluspunten
ga zo door
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Woord op tijd geleverd
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering en de mogelijkheid om een tweede leveringsadres op te kunnen slaan.
Verbeterpuntenik koop regelmatig dezelfde product. Zal fijn worden om ook een korting anders, stapel korting te mogen ontvangen voor een volgende bestelling.
Pluspunten
Actie prijs maakt product zeer aantrekkelijk
Verbeterpunten-
Pluspunten
Direct volgende dag bezorgd en top dat je boven 20eu geen bezorgkosten hebt. Dat scheelt heel veel.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle en correcte levering Netjes verpakt
Pluspunten
Leverprobleem (ik had onjuist huisnr doorgegeven) keurig opgelost. Hartelijk dank!!
VerbeterpuntenSneller terugbellen ipv zeggen; als u morgen rond deze tijd nog niets heeft gehoord, moet u maar even terugbellen. Vandaar de communicatie een 6