Pluspunten
Snelle levering,
Pluspunten
Snelle levering. Alles prima!
Pluspunten
Aantrekkelijke prijzen een van de goedkoopste voor Tena-lady artikelen.
VerbeterpuntenGEEN, word allemaal keurig afgehandeld en snel geleverd.
Als je iets hebt besteld word je gespamt met mail om beoordeling in te vullen. Erg irritant.heb ik totaal geen zin in!!!
Pluspunten
De levering is erg snel en goede aanbiedingen. Ik bestelde vaak vanuit Duitsland, maar de dat is niet meer nodig omdat de prijzen voor de producten op deze website goed zijn. Website is overzichtelijk en het bestellen is erg gemakkelijk.
Pluspunten
Snelle levering. Super.
Pluspunten
Was een product niet leverbaar Er is gelijk een melding gedaan en een ander product zonder extra kosten verzonden
Pluspunten
Discrete verpakking
VerbeterpuntenOndanks aan geven dat pakket afgehaald wordt bij postkantoor wordt dit toch aan huis afgeleverd
Het is voor ons onduidelijk wat hier is misgegaan. In ons systeem vinden we de keuze voor een afhaallocatie nergens terug. Misschien een misverstand tijdens het bestellen, misschien een technische hapering. In elk geval heel vervelend, want gezien onze producten kiezen veel van onze klanten voor afhalen bij een postkantoor.