Pluspunten
Zeer stipte levering - product is zoals de omschrijving liet vermoeden. Voor de eerste keer hier gekocht en heel tevreden klant. Ontvangst in België na 2 dagen.
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd 1 ste maal iets afgenomen van bedrijf, tot nog toe kan ik niet beoordelen of het geleverde voldoet
Pluspunten
keurig bedrijf en keurige prijzen
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
levert snel en discreet
Verbeterpuntenmoet soms wel zoeken op de site
Pluspunten
Snel tevrden
VerbeterpuntenGeen
geen tips.ben tevreden
Pluspunten
De website zit goed en handig in elkaar, evenals de betalingsmogelijkheid en het kunnen kiezen van een ander afleveradres.
Pluspunten
Nette snelle service.
Pluspunten
overzichtelijke webside. Goedkoper dan in de winkel. snelle levering en duidelijke commuicatie
Verbeterpuntenik vond het raar dat ik 4 pakjes kreeg terwijl alles in 1 doos had gekund
Pluspunten
Soaps op de site staat.
VerbeterpuntenWas de eerste leer dus kan ok nog nets over zeggen
Pluspunten
Na 2 bestellingen die allebei niet volgens afspraak zouden worden geleverd ben ik zeer tevreden over de snelle reactie van het bedrijf/ personeel.