Pluspunten
Snelle Levering en Betrouwbaar
VerbeterpuntenPrima zo
Pluspunten
Voor mij persoonlijk de prijs (aanbieding) van het incontinentie materiaal. Hoop dat de aanbieding zo blijft !
VerbeterpuntenMisschien duidelijk de termijn van de aanbieding vermelden ! Verder oké !
Pluspunten
Keurig bedrijf, niets op aan te merken!! Correcte leveringen en service!!!
VerbeterpuntenGeen idee.....!!
Pluspunten
Het pakketje zou vrijdag geleverd worden door post.nl liet de levering lang op zich wachten. Nadar ik dit had gemeld werd er gelijk actie ondernomen
VerbeterpuntenPost.nl bezorgd erg onregelmatig, brievenbuspost komt op zaterdag en maandag niet. In vakantieperiode duurt het nog langer.
Pluspunten
Aantrekkelijke prijs, en snelle levering
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Mijn bestelling via internet verliep probleemloos. De levertijd overtrof mijn verwachting. Prima. Waardevolle aanvulling was het volgen van de bezorging.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Bedrijf op zich is goed, maar de volgende boodschap mag afgeleverd worden bij de makers. Zoals zo vaak medegedeeld moet er nodig eens gekeken worden naar de hoogte van het inleggedeelte bij de pants voor mannen. Mannen die het benul hebben om alles weer op de plaats te leggen is er geen probleem, maar mensen met een verstandelijke beperking dient ernstig rekening gehouden te worden. Ergo: het inlegstuk om te beschermen dient zeker 10 tot 15 cm hoger gemaakt te worden. Ik heb er inmiddels al zoveel geprobeerd, maar iedere pants heeft het zelfde probleem. Dus heel graag uw aandacht hiervoor.
Pluspunten
Simpele, heldere website
Pluspunten
Alles goed en snel geregeld