Pluspunten
perfecte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering ,goede prijs,mooie en duidelijke webshop.
VerbeterpuntenBij seksualiteit staan diverse dingen in het Engels,misschien vertalen naar Nederlands.
Pluspunten
Ik ervaar alles als positief aan dit bedrijf !
VerbeterpuntenUitbreiding van assortiment graag !
Pluspunten
Geweldig en super snelle levering
VerbeterpuntenEven op passen als ze het plakband op de doos doen. Ik moest nu een matras oderleggen stuk maken dat is zonde
Pluspunten
zelfs bij moeilijkheden word er efficient naar een oplossing gezocht Proficiat.
Pluspunten
Alles is positief, ideaal! En supersnelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site. Nette afhandeling.
Pluspunten
VerbeterpuntenLevertijd had ik ingevuld van 19.00-21.00 maar postbode had hem overdag al bij zich waardoor die niet afgeleverd werd omdat ik er overdag niet was
Pluspunten
Netjes verpakt, telefoniste was vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenIk kreeg een ander artikel dan ik besteld had. Eerste reactie via mail was dat het plaatje wordt aangepast, leuk voor de volgende maar geen oplossing voor mij. Als oplossing kreeg ik aangeboden het artikel te retourneren, omdat het bestelde niet leverbaar was. Nadat ik aangaf de bestelling toch te houden als het alternatief niet leverbaar bleek, want zonder was ook geen optie, heb ik verder niets gehoord. Een reactie daarop had ik op prijs gesteld, want mijn probleem is nu niet opgelost.
De broekjes van Huggies hebben een andere opdruk gekregen en dat was helaas nog niet aangepast op de website. We hebben mevrouw aangeboden de pakken kosteloos te retourneren. Dat was niet nodig voor mevrouw, mailde ze. Daar hebben we het bij gelaten. We wisten niet dat zij nog een e-mail terug had verwacht.
Pluspunten
snelle levering en groot assortiment
Verbeterpuntenbetaalwijze wat mij betreft beetje onduidelijk met name als het gaat om invullen persoonlijke gegevens
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering
VerbeterpuntenZo doorgaan zoals jullie nu doen
Pluspunten
Goede info en snelle levering