Pluspunten
Snelle levering en de goedkoopste!
VerbeterpuntenBlijf de goedkoopste, tot nu snelste levering en de goedkoopste. Top!
Pluspunten
snel
VerbeterpuntenBestel ik iets , zie ik later op een andere pagina hetzelfde product goedkoper in een actie ???????
Het zou fijn / praktisch zijn indien het mogelijk zou zijn om niet te hoeven tekenen voor ontvangst.
Pluspunten
Ik vind de bovengenoemde punten zeer positief. Informatie voorafgaande aan de bestelling was uitstekend. Levering en verdere afwikkeling zondermeer perfect.
VerbeterpuntenOp dit moment geen tips, ben tevreden
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Komen afspraken altijd na !!
Pluspunten
artikelen voorradig snelle afhandeling
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goed product , snel geleverd
Pluspunten
prima levering en verzorging van de zending.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Tevreden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Perongeluk 1 verkeerd pak luiers, na een mailtje perfect opgelost! Super hoor! Mijn complimenten!!!!! Volgende keer bestel ik weer bij jullie.
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntenn v t
Pluspunten
Uiteindelijk positief
VerbeterpuntenIn eerste instantie kon de medewerker mij niet de juiste informatie verschaffen over een produkt. Zij moest 2x haar collega raadplegen. Daarna vertelde ze mij dat een collega mij terug zou bellen en antwoord geven op mijn vragen.
De dames die de telefoon aannemen hebben geen inhoudelijke kennis van producten. Zij zorgen dat klanten de juiste persoon aan de lijn krijgen. Daarom werd deze klant teruggebeld om zijn vraag te beantwoorden.
Pluspunten
stipt en optijd