Pluspunten
prijs- redelijk kwaliteit- goed snelheid/ levertijd - optimaal afspraken- heel goed kennis en vakmanschap--Uitstekend
Pluspunten
Zeer snelle goede afhandeling
Pluspunten
goede service
Verbeterpunteninfo via telefooncentrale
Factuur of pakbon meezenden
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien ook Depend pants voor mannen normal L/XL in assortiment opnemen.
Pluspunten
Duidelijk bestel procedure, op tijd leveren
Pluspunten
De snelle service (bijvoorbeeld levertijd)
VerbeterpuntenBestellijst wat eenvoudiger maken Dat voorkomt bestel fouten van het product
Pluspunten
Snelle levering, prijs en aanbiedingen
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen, snel geleverd.
VerbeterpuntenContract met zorgverzekeraar de Friesland ontbreekt. Daardoor ben ik binnenkort waarschijnlijk geen klant meer.
Pluspunten
Producten worden altijd discreet verpakt
VerbeterpuntenHet pakket was alweer een dag te laat aangekomen..
Dit is spijtig om te horen. Meneer heeft om 23.21 uur een bestelling gedaan. Om 23.30 uur was het pakket ingepakt en stond het klaar voor PostNL. Die is er blijkbaar niet in geslaagd het pakket de volgende dag bij de afhaallocatie te bezorgen. Ik begrijp dat meneer dit ons aanrekent. Wij voelen ons ook verantwoordelijk voor het tijdig bezorgen van de pakketten. Helaas zijn we daarbij afhankelijk van grote pakketbezorgers die niet altijd hun afspraken nakomen.
Pluspunten
erg tevreden geen opmerkingen