Pluspunten
Heb nog geen negatieve dingen meegemaakt.
VerbeterpuntenHeb ik echt niet. Nou ja: Misschien een nog groter assortiment cremes en lotions voor de huid van incontinentie cliënten dan alleen maar die van Tena.
Aan duidelijkheid van de Site kan nog wel wat verbeterd worden om misverstanden te voorkomen.
Pluspunten
zeer snelle en goede levering
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Zeer vlotte levering tegen goede prijzen!
Pluspunten
Word snel en vakkundig geholpen
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Pluspunten
Snelle discrete levering, goed contact als er storing is, er wordt zelfs verzonden voor je betaald hebt in dat geval
Pluspunten
Goede voorlichting op de site
VerbeterpuntenBij aanbiedingen misschien in de mail al een koppeling naar het eigen account
Pluspunten
Direct positief over communicatie
VerbeterpuntenTip. De aankoop via computer moet makkelijker gaan. Zonder wachtwoord enz.
Bezoekers kunnen bij ons een aankoop doen zonder wachtwoord. Wij vragen alleen een e-mailadres en het adres. Geen wachtwoord, telefoonnummer of andere gegevens.
Pluspunten
De website is duidelijk, de levering is snel en discreet. De verkoopprijs is gunstig. Communicatie uitstekend. De telefoniste was zeer bereidwillig en daarna kreeg ik ook nog een email.
VerbeterpuntenIets minder snel zijn met inpakken.....het afleveradres was niet goed doorgekomen. Toen ik daar een half uur later over belde, werd het telefonisch wel hersteld, maar door de snelle manier van verwerken was in praktijk de correctie niet meer mogelijk.
levertijd
Pluspunten
alles ziet er keurig uit qua factuur en ook de levering!!
Pluspunten
Duidelijke info op de zeer gebruiksvriendelijke site. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
In een woord gewoon super geweldig!
VerbeterpuntenGeen ga zo door!