Pluspunten
snel en goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en stevige producten
VerbeterpuntenBij somige producten met de maten zoals maat 40 en je hebt normaal een m das lastig is altijd gok bij plastick pvc broekje
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
Pluspunten
Grote variatie in producten
Pluspunten
Héle goede en duidelijke site Mogelijkheid om makkelijk vragen te stellen. Bereikbaarheid heb ik niet geprobeerd omdat het niet nodig was
Verbeterpunten???Geen
Advies bijsluiten om te zorgen dat de belanghebbende de luiers ook nog aan wil doen, gaat tot nu toe helemaal niet. "ik ben toch geen baby?"
Pluspunten
Prima bedrijf
VerbeterpuntenPrima zo.
Pluspunten
over het geheel positief
Verbeterpuntenntv
De laatste bestelling is bij de buren afgegeven, geen ramp maar niet volgens de afspraak.
Dank voor uw beoordeling. Wij betalen PostNL voor elke bestelling een bedrag om niet bij de buren te leveren. Dit had dus nooit mogen gebeuren. Wij kaarten dit zeker aan bij PostNL. U kunt bij het afrekenen in onze webwinkel zelf een aflevertijdstip en afhaallocatie kiezen, bijvoorbeeld een bouwmarkt of AH bij u de buurt. U ziet deze mogelijkheid op de pagina waar u uw gegevens invult.
Pluspunten
Snelle levering en compleet assortiment
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede snelle discrete levering
VerbeterpuntenGroter assaortiment incontinentieslips
Pluspunten
Supersnelle levering. Had verkeerd afleveradres opgegeven. Heb ik 's avonds laat (de dag voor levering) nog kunnen corrigeren.
Pluspunten
Zeer snelle levering; Track & Trace werkt perfect
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle service , en aflevering van het bestelde product..
VerbeterpuntenPrima zo